Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Dakota Fanning in Ripley van Showtime

Dakota Fanning (The Alienist) voegt zich bij onder andere Andrew Scott (Fleabag) voor de nieuwe Showtime-serie Ripley. De productie start later dit jaar.

Eerder werd al bekend dat Andrew Scott (Fleabag) de titelrol gaat vervullen in Ripley. Het is nu bekend gemaakt dat Dakota Fanning (The Alienist) zich bij de cast gaat voegen van de serie. Ze zal de rol vervullen van Marge Sherwood, een Amerikaanse die in Italië woont en Toms vriendelijkheid niet helemaal vertrouwt. Naast Scott en Fanning gaat ook Johnny Flynn (Genius) een rol vervullen.


Dakota Fanning

Het verhaal draait om de oplichter Ripley, die in begin jaren zestig in New York de eindjes aan elkaar moet knopen. Hij wordt door een rijke man gevraagd of hij naar Italië wil reizen om zijn zwervende zoon te overtuigen om naar huis te komen. Tom accepteert de opdracht en dat is het begin van een complex leven van fraude, bedrog en moord.

De serie is gebaseerd op de Tom Ripley boeken van Patricia Highsmith. De serie is niet de eerste bewerking van de boeken. In 1999 werd een al een film gemaakt, genaamd The Talented Mr. Ripley. Steven Zaillian (The Night Of) gaat het eerste seizoen schrijven en daarnaast alle afleveringen regisseren. Later dit jaar zal de productie van start gaan.
Vorige aflevering
VIII NARCISSUS
VIII NARCISSUS
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
18 maa 2021 10:37 -
Shoot, ik las de titel van dit artikel en ik dacht dat er een serie over Ellen Ripley (Sigourney Weaver) uit Alien in de pen zat. Maar het bleek wat ander te zijn. Er zijn dus meer hondjes die Fikkie heten :-)
Reageer
avatar_DAVE2804
18 maa 2021 20:30
Bijgewerkt op: 18 maa 2021 20:33
Haha, dacht ik ook toen ik de kop las. Maar deze Ripley is ook best interessant, in ieder geval in de film The Talented Mr. Ripley met Matt Damon. Er zjjn trouwens in totaal vijf films gemaakt met Ripley in de hoofdrol, gespeeld door verschillende acteurs in zowel Amerikaanse als Franse films.
Reageer
Ripley