Rick and Morty

8.5 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede deel seizoen vier Rick and Morty verschijnt in mei op Netflix

De tweede deel van het vierde seizoen van Rick and Morty verschijnt een week na de start in Amerika wekelijks op Netflix.

Vorig jaar november ging het vierde seizoen van Rick and Morty in Amerika bij Adult Swim in première, niet veel later werd bekend dat het nieuwe seizoen ook op Netflix zal verschijnen. Het tweede deel gaat begin mei van start in Amerika en verschijnt een week later op Netflix. Hoewel het eerste deel vorig jaar in een keer verscheen, verschijnt er nu vanaf 10 mei elke week één aflevering bij de streamingdienst.

In 2018 tekenden Dan Harmon (Community) en Justin Roiland (Solar Opposites), de bedenkers van Rick and Morty, een contract voor zeventig nieuwe afleveringen. Het vierde seizoen zal dus nog niet het laatste seizoen zijn.

Vorige aflevering
Star Mort Rickturn of the Jerri
Star Mort Rickturn of the Jerri
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Gisteren, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
maandag, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
maandag, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 10:00