Rick and Morty

8.5 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede deel seizoen vier Rick and Morty verschijnt in mei op Netflix

De tweede deel van het vierde seizoen van Rick and Morty verschijnt een week na de start in Amerika wekelijks op Netflix.

Vorig jaar november ging het vierde seizoen van Rick and Morty in Amerika bij Adult Swim in première, niet veel later werd bekend dat het nieuwe seizoen ook op Netflix zal verschijnen. Het tweede deel gaat begin mei van start in Amerika en verschijnt een week later op Netflix. Hoewel het eerste deel vorig jaar in een keer verscheen, verschijnt er nu vanaf 10 mei elke week één aflevering bij de streamingdienst.

In 2018 tekenden Dan Harmon (Community) en Justin Roiland (Solar Opposites), de bedenkers van Rick and Morty, een contract voor zeventig nieuwe afleveringen. Het vierde seizoen zal dus nog niet het laatste seizoen zijn.

Vorige aflevering
Star Mort: Rickturn of the Jerri
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Vandaag, 12:00
NBC heeft een pilot besteld van Sovereign, over een inheemse Amerikaanse familie. De serie is afkomstig van Emmy award winnende Ava DuVernay.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende (achtste) seizoen van Strike Back. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Er zal geen derde seizoen van Mindhunter verschijnen bij Netflix, uitvoerend producent David Fincher sprak zich uit over de toekomst van de misdaadserie.
Gisteren, 12:00
1
De nieuwe Amerikaanse misdaadserie Your Honor (US) gaat begin december in première bij Showtime. Er is ook een trailer te bekijken.
Gisteren, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie inclusief film van Downton Abbey. We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vrijdag, 16:00
5