Rick and Morty

8.5 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Animatieserie Rick and Morty keert terug in november

Rick and Morty is een Amerikaanse animatieserie die in 2013 in première ging bij Adult Swim. Op 1 november gaat het vierde seizoen van start.

Dat is na een lange pauze, want in oktober 2017 werd het derde seizoen afgesloten. De serie gaat over een wetenschapper die zijn kleinzoon meeneemt op gevaarlijke avonturen.

Vorig jaar werd bekend dat Adult Swim zeventig nieuwe afleveringen van de populaire serie, die in Nederland via Netflix te bekijken is, had besteld. Rick and Morty gaat over de geniale wetenschapper Rick en zijn kleinzoon Morty, die door verschillende universums kunnen reizen om avonturen te beleven en rampen op te lossen. Daarmee komen ze vaak in vreemde en komische situaties terecht.

De populaire serie wordt weleens vergeleken met de langlopende Britse sciencefictionserie Doctor Who.

Vorige aflevering
Star Mort Rickturn of the Jerri
Star Mort Rickturn of the Jerri
04x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen is al te bekijken bij NPO Plus, maar vanaf begin volgende maand zal er wekelijks een aflevering worden uitgezonden bij NPO2 en NPO Start.
Vandaag, 16:00
Begin volgende maand verschijnen de eerste acht afleveringen van het vierde seizoen van de medische dramaserie The Good Doctor bij Videoland.
Vandaag, 15:00
Babou Ceesay (Guerrilla) gaat de hoofdrol vervullen in Wolfe, daarnaast is er meer casting nieuws over de serie die Paul Abbott (Shameless) schreef voor Sky.
Vandaag, 12:00
Eind maart verschijnt de nieuwe animatieserie Invincible bij Amazon Prime Video. De serie is afkomstig van Robert Kirkman (The Walking Dead).
Vandaag, 11:00
Paapa Essiedu (I May Destroy You) zal de hoofdrol spelen in Extinction, een nieuwe die Joe Barton (Giri/Haji) schreef voor Sky.
Vandaag, 10:00
1
Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf augustus 2020 tot en met januari 2021.
Vandaag, 09:00