Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Animatieserie Rick and Morty krijgt 70 nieuwe afleveringen

Rick and Morty is een Amerikaanse animatieserie van Adult Swim. De serie gaat over een wetenschapper die zijn kleinzoon meeneemt op gevaarlijke avonturen door het gehele universum en zelfs daarbuiten.

De serie is gecreëerd door Dan Harmon en Justin Roiland. Fans kunnen opgelucht adem halen, want Adult Swim heeft maar liefst 70 nieuwe afleveringen van Rick and Morty besteld.

Dat betekent we nog lang kunnen genieten van de avonturen van de nihilistische superwetenschapper Rick en zijn inmiddels niet meer geheel naïeve kleinzoon Morty, die reizen door tijd, ruimte en het multiversum. De laatste twee seizoenen hadden elk tien afleveringen. Er zullen dus precies zeven seizoenen worden geproduceerd.


Justin Roiland, schrijver en stemacteur van zowel Rick als Morty, deelde het nieuws via zijn Twitter-account. Even later volgde een officiële verklaring van Adult Swim. De serie heeft wel een lange productietijd, dus we moeten er nog even op wachten. De eerste drie seizoenen zijn te bekijken op Netflix en Rick and Morty staat daar zelfs op nummer 2 in de Netflix Serie Top 50, na Breaking Bad.

Video on youtube
Vorige aflevering
Fear No Mort
Fear No Mort
07x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
15 jun 2018 10:25 -
YAS! Maar liefst 70 stuks!!
Reageer
Rick and Morty