Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Zesde seizoen van Rick and Morty binnenkort op HBO Max

Rick and Morty zij inmiddels genomineerd voor een Emmy en binnenkort is het zesde seizoen van de Adult Swim serie te zien op HBO Max.

Het op het gebied van adult animation toonaangevende Adult Swim heeft vandaag aangekondigd dat het zesde seizoen van de met twee Emmy® awards bekroonde comedyserie Rick and Morty vanaf 4 september op Adult Swim en op 5 september te zien zal zijn op HBO Max.

“Het is moeilijk te overschatten hoe invloedrijk Rick and Morty is. Het is meer dan een hitserie, het is werkelijk een wereldwijd fenomeen,” aldus Michael Ouweleen, directeur van Adult Swim en Cartoon Network. “Terwijl we bezig zijn dit binnenkort-ongetwijfeld-iconische seizoen te lanceren, gaan we fans de gelegenheid geven om op een unieke manier deel uit te maken van de pret – dus hou ons in de gaten.”

Rick and Morty was de best bekeken comedyserie op de Amerikaanse kabeltelevisie in zowel 2017, 2019 en 2021 en is de best bekeken animatieserie voor volwassenen op HBO Max in Europa. Tot nu toe is Rick and Morty wereldwijd al meer dan tien miljard keer bekeken, als we tv-uitzendingen, digital views en streaming bij elkaar optellen.

Rick and Morty is de met Emmy® awards bekroonde comedyserie van Adult Swim waarin een gestoorde maar geniale geleerde zijn verlegen kleinzoon in afleveringen van een half uur het universum doorsleurt op allerlei bizar gevaarlijke avonturen. Rick Sanchez woont bij de familie van zijn dochter Beth en sleept haar, zijn schoonzoon Jerry, zijn kleindochter Summer en zijn kleinzoon Morty continu mee op intergalactische uitjes.

Het is het zesde seizoen en Rick and Morty zijn terug! Ze gaan verder waar ze zijn gebleven, ze zitten namelijk nog steeds in zak en as. Zal het ze lukken om zichzelf uit het slop te trekken en meer avonturen te beleven? Of zullen ze verzwolgen worden door een zee van pis? Wie zal het zeggen?! Pis! Familie! Intrige! Een stelletje dinosaurussen! Nog meer pis! Opnieuw een niet te missen seizoen van je favoriete serie.

In Rick and Morty zijn de stemmen te horen van Justin Roiland (Solar Opposites), Sarah Chalke (Scrubs), Chris Parnell (Saturday Night Live), en Spencer Grammer (Greek). De serie is bedacht door Dan Harmon (Community) en door Roiland, die ook optreden als uitvoerend producenten.

Adult Swim is toonaangevend op het gebied van adult animation en is razend populair bij jonge volwassenen vanaf vijftien jaar, met zowel originele als aangekochte door critici geprezen, prijswinnende series.
Video on youtube
Vorige aflevering
Fear No Mort
Fear No Mort
07x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Rick and Morty