Revolution

7.7 / 10
43 min
Drama, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Live-action prequel webserie van Revolution gestart

Eindelijk is er een versie online gekomen welke ook in Nederland te bekijken is. Voordat je vanaf 25 maart weer wekelijks van complete afleveringen van Revolution kunt genieten, kunnen wij de komende weken eerst genieten van deze live-action webserie. De webserie ging op 25 februari online, maar was alleen te zien door mensen die in de Verenigde Staten wonen. Inmiddels is de webisode ook online te vinden voor de rest van de wereld en willen wij deze met jullie delen. Deze keer is het geen geanimeerde serie, maar zien we de echte acteurs!

In deze webserie gaan we naar 11 jaar na de blackout en de avond waarop Miles (Billy Burke) voor het eerst een poging deed om generaal Monroe te vermoorden (David Lyons). Het verhaal zal commandant Neville (Giancarlo Esposito) volgen tijdens zijn missie om iedereen die meegeholpen heeft met deze poging tot moord te vinden en vermoorden. Esposito en Lyons zullen sowieso in alle vijf afleveringen van deze webserie te zien zijn. Hieronder kun je kijken naar de eerste aflevering.

Revolution - Enemies of the State: Part 1
Vorige aflevering
Declaration of Independence
Declaration of Independence
02x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_NGroen
28 feb 2013 20:07 -
We gaan naar 11 jaar NA de blackout :P
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.
Vandaag, 12:00
2
Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
2