Revolution

7.7 / 10
43 min
Drama, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Revolution - Webisode 4

Elke week tot 18 februari worden webisodes van Revolution uitgezonden via NBC.com, YouTube, Hulu en VOD. De zes webisodes zijn gebaseerd op brieven geschreven door sergant Joseph Wheatly (Reed Diamond), het personage welke Miles (Billy Burke) in die zuurstofarme tunnels leidde richting Philadelphia en in een val gezet door generaal Monroe (David Lyons).

Hieronder kun je de vierde aflevering bekijken. Ook kun je hem terugvinden in de video sectie van MijnSerie - Revolution

Wheatley's Letters: March 3rd - Revolution
Vorige aflevering
Declaration of Independence
Declaration of Independence
02x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.
Vandaag, 12:00
2
Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
2