Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Re-casting in Revenge

Wanneer Revenge terugkeert op 30 september zal er een verandering plaatsvinden voor Emily's gevechtsmeester Satoshi Takeda. Vanwege de onbeschikbaarheid van degene die het personage in seizoen één speelt, Hiroyuki Sanada, zal het personage in seizoen twee gespeeld worden door Cary-Hiroyuki Tagawa.

Volgens Producer Melissa Loy is Sanada's agenda bomvol met verschillende filmprojecten (waaronder Hugh Jackman's Wolverine) en is hierdoor de verandering noodzakelijk. Gezien het filmrooster van Revenge was het geografisch gezien erg uitdagend. Loy zegt dat ze Sanada heen en weer hadden moeten laten vliegen vanuit Australie (waar Wolverine gefilmd wordt), maar zelfs dan is hij niet beschikbaar op de dagen dat ze hem noodzakelijk nodig hebben. Ze hebben vele verschillende scenario's proberen te bedenken, maar uiteindelijk was het gewoon te moeilijk.

Tagawa, verschenen in Heroes en Hawaii Five-O, zal op 30 september debuteren in de eerste aflevering van seizoen twee, geeft Loy aan. Zij geeft ook aan dat het leefdtijdsverschil van tien jaar tussen de twee Takeda's geen probleem is. Ze wilden het publiek van Revenge niet misleiden. Ze wilden iets fris, anders en nieuws aan het karakter toevoegen.

Loy geeft aan dat Takeda rond zal blijven hangen in Revenge zolang er nog Revenge-school verhalen verteld worden over Emily. Er zijn vele nieuwe verhalen te vertellen in het tweede seizoen. Vooral in flashbacks waarin Takeda werkt met zowel Emily als een andere wraakzoekende pupil, genaamd Aiden.
Vorige aflevering
Two Graves
Two Graves
04x23
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
16 aug 2012 21:23 -
Gelukkig nog niet echt veel afleveringen gehad met Takeda dus het zal wel meevallen qua wennen..
Reageer
avatar_JessicaD
18 aug 2012 00:25 -
Ik denk ook niet dat men er last van zal krijgen idd =). Ze lijken zelfs wel wat op elkaar. Misschien valt het wel niet eens op.
Reageer
Revenge