Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Revenge cast Victoria's lang verloren zoon

Iedereen vraagt zich al tijden af wiens gezicht het gezicht zal zijn van Victoria's lang verloren zoon. Revenge fans, het antwoord is hier, en ja hij is knap.

Justin Hartley is toegevoegd aan de cast van het derde seizoen van Revenge's derde seizoen, meldde ABC deze vrijdag.

Hartley was een favoriet bij de fans van Smallville, waar hij als Oliver Queen (nu gespeeld door Stephen Amell in Arrow) later in de serie een vaste rol had. Hij speelde meer recentelijk ook in Emily Owens M.D., tot de show in november 2012 werd gecanceld en in de gefaalde serie Aquaman. Hij heeft ook gespeeld in afleveringen van Castle, Chuck en Hart of Dixie.

Hij zal de rol van Patrick vertolken, de zoon die door Victoria ter adoptie werd opgegeven zodat zij naar de kunstacademie kon gaan. Hij zal te zien zijn vanaf de première van het derde seizoen. Er is weinig bekend over deze tweede zoon, op zijn herkomst na. In een groot deel van het tweede seizoen spendeerde Victoria tijd aan het lokaliseren van haar zoon. Het enige dat we tot nu toe hebben gezien van de zoon was het beeld in één van de laatste momenten van de seizoensfinale waarin hij onverwacht voor de deur van de Graysons stond, maar zijn gezicht nog niet zichtbaar was.

Wanneer het nieuwe seizoen in première gaat, zijn er vijf maanden gepasseerd sinds hun reünie, en moeder en zoon hebben hun band opnieuw opgebouwd (vermoedelijk op zeer goede voet).
Vorige aflevering
Two Graves
Two Graves
04x23
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_JessicaD
12 jul 2013 22:56 -
Dit vind ikzelf dus echt geweldig nieuws! Ben nooit zover gekomen in Smallville (maar ben laatst weer begonnen in seizoen 1), maar vond hem echt super leuk in Emily Owens.
Reageer
avatar_wichitavrijkom
12 jul 2013 23:26 -
Sluit ik me helemaal bij aan, vind het erg leuk om te horen dit!
Reageer
avatar_anonymous
17 jul 2013 10:18 -
Geloof me, Smallville is het waard. Ben onlangs ook weer begonnen. Zat binnen no time in seizoen 3 en zo verder. Het blijft een geweldige serie.
Reageer
avatar_antimidant
22 jul 2013 14:37 -
Yep, Smallville blijft ook mij boeien
Reageer
Revenge