Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
6.5
anonymous geeft "Revenge Body with Khloé Kardashian - Seizoen 1" een 6.5.
Geschreven door anonymous op 24 augustus 2017.
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Revenge Body with Khloé Kardashian - Seizoen 1

Of het een goed product is of niet; alles wat de Kardashians aanraken, verandert in goud. Hoewel hun serie ‘Keeping Up With The Kardashians’ eigenlijk nergens over gaat, is het toch vermakelijk. De realityserie is bijna te vergelijken met het laatste beetje chips in een kom; je zit eigenlijk vol, maar blijft verder eten. Gezien Khloé in mijn ogen de Kardashian is die nog het meest oprecht is, besloot ik ‘Revenge Body With Khloé Kardashian’ een kans te geven.

Khloé Kardashian was als kind al wat molliger en ze wilde net als haar zussen een strak figuur hebben. Als volwassene lukte het haar, door hard te trainen en haar dieet aan te passen, om dat doel te bereiken. Gezien Khloé als geen ander weet hoe moeilijk afvallen kan zijn, wil ze in haar programma ‘Revenge Body With Khloé Kardashian’ anderen helpen om hun streefgewicht te behalen. “Let’s make our haters the biggest motivators” is het motto van de fitgoeroe. Met behulp van de Khloé en een aantal van haar professionele kennissen op het gebied van voeding en fitness, doen de deelnemers er alles aan om hun ‘revenge body’ te krijgen. Hiervoor krijgen de deelnemers 12 weken de tijd. Op de laatste dag laten ze hun nieuwe lichaam zien aan degene op wie ze ‘wraak’ willen nemen.

“Let’s make our haters the biggest motivators”

Hoewel ik altijd gek ben op afvalprogramma’s, kwam dit programma naar mijn idee niet goed uit de verf. Allereerst vond ik Khloé niet altijd sympathiek overkomen. Zo werd Khloé door een heel stylistenteam mooi gemaakt voor de eerste ontmoeting met de kandidaten, terwijl veel kandidaten niks aan hun gelaat of kleding hadden gedaan. Hierdoor vond ik dat er een enorm contrast werd gecreëerd tussen Khloé als ‘prachtige zwaan’ tegenover de kandidaten als ‘lelijke eendjes.’ Wanneer Khloé de kandidaten beter wilde leren kennen, kwam haar bezorgdheid en interesse niet altijd oprecht op mij over. Ook vond ik dat de ‘with’ in ‘Revenge Body with Khloé Kardashian’ suggereerde dat de realityster zich daadwerkelijk in het zweet zou werken met de kandidaten om hen te helpen. Dat was alleen niet waar. Khloé regelde een goede personal trainer voor iedere kandidaat. Zodra je accepteert dat Khloé dit programma vooral heeft om met haar nieuwe lichaam te pronken en dat ze meer fungeert als een presentatrice, is het best leuk.

Iedere personal trainer die aan een kandidaat werd gekoppeld, had een andere aanpak om de kandidaten te helpen. Het was tof om te zien hoe de kandidaten aan zichzelf werkten en hun doel behaalden. De personal trainers wisten de kandidaten op een strenge manier te motiveren. ‘Revenge Body With Khloé Kardahsian’ is een programma dat uiteindelijk lekker wegkijkt. Je krijgt een klein kijkje in de achtergrond van de kandidaat, waardoor je met hem of haar meeleeft en van harte hoopt dat ze hun doel behalen. Aan het eind van de aflevering zie je dat dan ook.

Ik vond het tof om te zien hoe de kandidaten aan hun doel werkten, maar op de ‘oprechtheid’ van Khloé na, was er nog iets dat me erg stoorde. De kandidaten deden aan het programma mee om door middel van hun lichamelijke transformatie ‘wraak’ te nemen. Ze wilden bijvoorbeeld wraak nemen op een beste vriendin, die hen het leven weleens zuur maakten door opmerkingen te maken over hun gewicht. Als je te zwaar bent en graag wil afvallen, vind ik dat je zoiets alleen moet doen voor jezelf en niet voor een ander. Daarnaast zat de serie tjokvol met product placement voor de kledinglijn van Khloé’s zusjes en de cosmeticalijn van Kylie Jenner.

Als je al deze bovengenoemde factoren aan de kant kunt zetten, is het programma toch wel aardig om te kijken. De serie laat snel het resultaat zien dat de kandidaten hebben behaald in twaalf weken, en stiekem is dat toch altijd het leukste onderdeel van een afvalprogramma.
Volg Revenge Body with Khloé Kardashian
Vorige aflevering
The Mother/Daughter Duo & The Sugar Addict
The Mother/Daughter Duo & The Sugar Addict
03x08
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Revenge Body with Khloé Kardashian