Resident Alien

-
45 min
Sciencefiction, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Resident Alien begin volgend jaar in première bij Syfy

De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).

In 2018 bestelde Syfy een pilot van Resident Alien, waarna Syfy vorig jaar besloot om de complete serie te bestellen. Onder andere Chris Sheridan (Family Guy) schreef de serie, die gebaseerd is op de Dark Horse stripboeken. Universal Cable Productions, Dark Horse Entertainment en Amblin TV zijn verantwoordelijk voor de productie. Syfy heeft nu bekend gemaakt dat Resident Alien 27 januari in première gaat.

In Resident Alien speelt Alan Tudyk (Doom Patrol) de hoofdrol. Hij vervult de rol van alien Harry, met het doel om alle mensen te vermoorden. Hiervoor neemt hij de identiteit van een Colorado-arts aan, maar hij begint langzaam te twijfelen aan zijn geheime missie op aarde. Zijn mensen de moeite waard om te redden?


Alan Tudyk
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01