Reservation Dogs

-
25 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van Reservation Dogs

Er is een teaser uitgebracht van Reservation Dogs, die volgende maand in première gaat.

Reservation Dogs draait om vier vrienden uit Oklahoma . De vrienden doen er alles aan om California te bereiken. Ze stelen, beroven en sparen om hun droom te bereiken. De hoofdrollen worden vervult door D’Pharaoh Woon-A-Tai (Murdoch Mysteries), Devery Jacobs (The Order), Paulina Alexis en Lane Factor.

Reservation Dogs gaat 9 augustus in première bij FX op Hulu. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen, elke aflevering duurt een half uur. De serie is afkomstig van Sterlin Harjo (This Land TV) en Taika Waititi (What We Do in the Shadows).

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
20 jul 2021 18:45 -
Verkeerd gelezen. Ik dacht dat er een serie van de Tarantino klassieker Reservoir Dogs werd gemaakt. Maar dit blijkt wat anders te zijn. Het verhaal pakt me niet gelijk, maar Taika Waititi geeft mij altijd een glimlach op mijn gezicht, dus ik ga dit zeker een kans geven.
Reageer

Laatste nieuws

Het elfde, tevens laatste, seizoen van The Walking Dead zal kort na de première bij AMC ook te bekijken bij FOX en Disney+.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ook FOX na ABC, CBS, NBC en The CW het schema aangekondigd voor het herfstseizoen.
Vandaag, 10:00
Syfy heeft de premièredatum van Day Of The Dead bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de horrorserie.
Gisteren, 16:00
Hoewel de productie van het dertiende seizoen van Doctor Who nog bezig is, zijn al wel de eerste beelden gedeeld van het nieuwe seizoen van de Britse sciencefictionserie.
Gisteren, 15:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 14:00
Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Showtime de premièredatum voor het vervolg van Dexter, Dexter: New Blood bekend gemaakt. De serie verschijnt in november.
Gisteren, 13:00