Red Widow

7.1 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC maakt mid-season premières bekend

ABC heeft haar mid-season programma bekend gemaakt.

Op zondag 3 maart zal Red Widow in première gaan met een twee uur durende eerste aflevering. Na deze eerste aflevering zal Red Widow vanaf 10 maart standaard uitgezonden worden op zondags na Revenge.

In de plek van gecancelde serie Last Resort komt de thriller Zero Hour. Deze serie is te zien vanaf Valentijnsdag (donderdag 14 februari).

Doordat Dancing With the Start terugkeert op 18 maart en vanaf 26 maart ook de results show weer uitgezonden wordt, zullen de resterende afleveringen van Happy Endings en Apartment 23 eerst nog niet uitgezonden worden.

How to Live with Your Parents (for the Rest of Your Life) zal na Modern Family uitgezonden worden vanaf 3 april.

Wanneer Suburgatory haar seizoen afsluit zal Family Tools haar plek innemen. Dit zal zijn vanaf 1 mei.

Body of Proof keert terug vanaf 5 februari.
Vorige aflevering
The Hit
The Hit
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The White Lotus, bedacht en geschreven door Mike White (School of Rock), is besteld door HBO. Het netwerk heeft zes afleveringen van de serie besteld.
Gisteren, 15:00
2
Kaley Cuocu produceert en speelt de hoofdrol samen met Michiel Huisman in de nieuwe HBO Max serie The Flight Attendant.
Gisteren, 11:00
3
Netflix heeft besloten de Amerikaanse sciencefictionserie Away, met Hilary Swank (Trust (2018)) in de hoofdrol, niet te vernieuwen met een tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
5
Het eerste seizoen ging op 9 oktober opnieuw van start bij Videoland, en de fans hoeven niet lang meer te wachten op het tweede seizoen.
Gisteren, 09:00
2
Voor het derde seizoen van You voegen een NCIS: New Orleans-actrice en een The Last Ship-acteur zich bij de cast van de Amerikaanse dramaserie.
maandag, 16:00
Het is geen paranoia als de dreiging echt is. Dat is de tagline van de nieuwe sciencefictionserie van FOX die in november in Nederland van start zal gaan.
maandag, 15:00
1