Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Red Band Society stopt productie na dertien afleveringen

Fox zal geen extra afleveringen bestellen van Red Band Society. Na de oorspronkelijke dertien afleveringen wordt de productie gestopt. De serie is door de zender gestopt zonder gecanceld te worden. De negende en tiende aflevering worden nog uitgezonden, daarna is het onduidelijk wat er gebeurt met de laatste drie afleveringen.

Red Band Society is de laatste matig bekeken serie dit herfstseizoen die na dertien afleveringen de productie zal stoppen. NBC deed het met komedies Bad Judge en A to Z, en drama Constantine. Van allen worden 'gewoon' de oorspronkelijke dertien afleveringen uitgezonden. In het geval van Bad Judge en A to Z besloot de zender dat het boek na dertien afleveringen gesloten was. In het geval van Constantine is een vernieuwing nog open. Red Band Society valt daar weer tussen, hoewel de kans heel klein geacht wordt dat de serie terugkeert. Fox benadrukt dat de serie (nog) in aanmerking komt voor een vernieuwing. Maar naast de matige cijfers, had de serie ook productieproblemen. De serie voegt zich bij Mulaney, die hetzelfde lot bij Fox ten deel viel

Red Band Society is gebaseerd op een Catalaanse serie. De serie kwam het herfstseizoen binnen als een van de populairste pilots onder schrijvers. Echter, dat vertaalde zich nooit naar de cijfers waar Fox op gehoopt had. Het was eigenlijk wachten tot Fox de serie zou cancelen of de productie zou stoppen. Dat moment is er dus nu.

Is er iemand die treurt om de, zeer waarschijnlijke, teloorgang van Red Band Society?
Vorige aflevering
Waiting for Superman
Waiting for Superman
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_brkosten
27 nov 2014 17:53 -
NEEEEE!!!!! Dit is toch gewoon een leuke serie?? Jammer dat het (voorlopig) stopt.
Reageer
avatar_JessicaD
27 nov 2014 19:49 -
Ik vond het een leuke serie, erg jammer
Reageer
avatar_Quannie80
27 nov 2014 21:03 -
Jammer hoor!! Leuke serie eens uit een ander perspectief dan de "gewone " ziekenhuisseries.
Reageer
avatar_magoose
28 nov 2014 00:29 -
typisch fox!
Reageer
avatar_patrick_1987
28 nov 2014 00:47 -
Dit had ik al zien aankomen, begrijpelijke keuze als de kijkers het laten afweten, overigens wel
erg jammer, wilde binnenkort met deze serie beginnen, wacht nu wel af of besluit valt om de laatste drie afleveringen als nog uit te zenden.
Reageer
avatar_xannedv
28 nov 2014 14:12 -
Ik treur best wel! Maar had het zien aankomen.. :'(
Reageer
Red Band Society