Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX bestelt meer scripts voor Red Band Society

Ondanks de slechte kijkcijfers heeft FOX vier scripts bijbesteld van Red Band Society. En dat is een goed teken want dat houdt in dat FOX nog niet van plan is om Red Band Society te cancelen. Helaas is het niet met zekerheid te zeggen dat de vier extra scripts ook in productie zullen worden genomen. Het is meer een manier om nog even te wachten met het nemen van een beslissing en om tegen de serie te zeggen: "Je bent zo slecht nog niet."

Red Band Society laat helaas geen indrukwekkende kijkcijfers zien. De pilot aflevering, die 17 september in première ging, had slechts 4,1 miljoen kijkers. Dat is niet zo'n best begin, zeker als je rekening houdt met het feit dat het debuut van Red Band Society eerder werd uitgezonden in het seizoen dan de meeste nieuwe series. De vijfde aflevering had slechts 3,17 miljoen kijkers wat inhoudt dat de toekomst van de serie aan een zijden draadje hangt.

Hoewel Red Band Society het niet goed genoeg doet om een volledig seizoen te rechtvaardigen zal FOX niet zo snel de serie uit het uitzendschema halen. Het is geen geheim dat FOX het niet goed doet dit herfstseizoen. Dit weekeinde werd Mulaney al ingekort maar zal wel op de zondagavond worden uitgezonden. En met zo weinig opties om de woensdagavond op te vullen, is de kans groot dat de serie zal blijven.

Wat denk jij, moet Red Band Society een kans krijgen of niet?
Vorige aflevering
Waiting for Superman
Waiting for Superman
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Levygeminy
26 okt 2014 10:01 -
Red Band Society moet zeker wel blijven. Het heeft de juiste combinatie van humor en drama. Daarbij is het een verfrissende insteek op het ziekenhuis-serie concept, namelijk de patienten ipv van altijd maar weer rollebollende dokters en verpleegste etc. Dus RBS moet zeker wel blijven!!!
Reageer
Red Band Society