Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Rebecka Martinsson

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Rebecka Martinsson. We geven twee dvd's. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Rebecka Martinsson
De meeslepende misdaadserie Rebecka Martinsson speelt zich af in het afgelegen en spectaculaire Noord-Zweedse landschap en is gebaseerd op vier bestsellers van Åsa Larsson: Midzomernacht, Het zwarte pad, Tot de woede is geluwd en De tweede zonde. De hoofdpersoon is juriste Rebecka Martinsson die zich ondanks een succesvolle carrière in Stockholm ongelukkig voelt met haar leven.

Wanneer een goede jeugdvriendin onverwacht overlijdt, keert Rebecka terug naar Kiruna, het plaatsje waar ze opgroeide. Al snel ontdekt ze dat haar vriendin is vermoord. Ze besluit niet naar Stockholm terug te keren tot de zaak is opgelost. Met rechercheur Anna-Maria Mella en haar collega Sven-Erik Stålnacke gaat Rebecka op jacht naar de moordenaar, die elk moment opnieuw kan toeslaan. Terwijl ze steeds dichter bij de waarheid komt, wordt ze tegelijkertijd geconfronteerd met een traumatische gebeurtenis uit haar verleden die haar nog altijd achtervolgt en die haar destijds dwong Kiruna te verlaten.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Acteurs: Niklas Engdahl, Gunilla Roor, Eva Melander, Jakob Öhrman en Ida Engvoll
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen Rebecka Martinsson:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Rebecka Martinsson. De serie is gebaseerd op boeken van Åsa Larsson. Welke van onderstaande boektitels is daar geen van?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Warning Triangle: Part 2
The Warning Triangle: Part 2
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Rebecka Martinsson