Real Humans

Facebook Twitter Twitter
2012 - .. |Science-Fiction
Real Humans is een Zweedse science-fiction serie van de zender SVT1. De serie ging in première op 22 januari 2012.

In Real Humans veroveren menselijke robots, zogenaamde hubots, een steeds grotere plaats in de huidige maatschappij. Ze zijn intelligent, gracieus en efficiënt. Niet alleen als personeel zijn ze overal inzetbaar. Naast eenvoudige handelingen kunnen ze ook reanimeren en eerste hulp verlenen. En voor de eenzame avonden zijn er gezelschapshubots. Ook in de seksindustrie weten ze wat van hen verlangd wordt. Terwijl velen deze nieuwe ontwikkeling omarmen en de hubots als werkkrachten, familie of zelfs minnaars in hun hart sluiten, zien anderen de toekomst met angst tegemoet. Wat gebeurt er als de menselijk ogende machines intelligenter blijken? Ook geruchten over zelfstandig opererende groepen hubots, de eerste afrekeningen en wilde groepen die voor elkaar zorgen, jagen de bevolking vrees aan.
...

Eerstvolgende aflevering

Datum nog onbekend.

Laatste afleveringen

Seizoen 2 - Afl. 10
Seizoen 2 - Afl. 9
Seizoen 2 - Afl. 8
Seizoen 2 - Afl. 7
Seizoen 2 - Afl. 6
Seizoen 2 - Afl. 5
Geplaatst op 3 december 2012, 09:29
Vanaf 3 december is het eerste seizoen van Real Humans verkrijgbaar op dvd. MijnSerie geeft maar liefst 4 exemplaren weg. Hoe kun je winnen? Simpel! Doe mee aan...
Aantal reactie's: 3

Suggesties

Andere mensen die Real Humans volgen, vinden deze series ook leuk:
Game of Thrones
Breaking Bad
Homeland
The Walking Dead

Reacties (5)

avatar_Ralfsjam
En... klaar! En gelukkig maar! Want het zakte in seizoen toch wel aardig weg in het humoristische, en van het drama bleef weinig meer over. Zeker het tweede deel van dit seizoen was veel huh? en wat? En aardig wat foutjes... Erg jammer. Zoals het er naar uit ziet komt er ook een deel 3, maar of ik daar aan ga beginnen? misschien als ik met flinke griep op bed lig..
Deel 2 kijken? alleen als je echt fan bent, anders laten lopen...

p.s. moet er wel bij zeggen dat het visueel allemaal wel prima was, het was het verhaal en de uitwerking daarvan was het jammer maakte..
31 mrt 2014
13:00
avatar_Ralfsjam
Vier afl gezien van s02, en aanzienlijk doorgeschoten in het verhaal. uitstraling en sfeer blijven goed hetzelfde, maar het verhaal is iets te ongeloofwaardig en te veel van het goede. Iets wat hinderlijk... En beetje jammer. maar nog goed genoeg om af te kijken denk/hoop ik...
24 mrt 2014
13:43
avatar_MichaelSteen
Een prima, bijna klassieke sci-fi serie die een realistisch beeld laat zien over hoe een maatschappij waar mens en machine samenleven er uit zou kunnen zien. Zeker voor de liefhebber, maar ook voor mensen die zelf denken niets met sci-fi te hebben.
24 feb 2014
21:01
John Doe
Een fantastische serie waarvan ik door een storing op het Mediapark de uitzending van zondag 3 november gemist heb.
Deze was helaas ook niet terug te zien op t.v van uitzending gemist.
(alleen de eerste 5 minuten, net voor de storing)
kees (gast)
09 nov 2013
19:33
avatar_gumstarr
De tv-industrie in Scandinavië is net de knapzak van Douwe Dabbert; bodemloos en er komen alleen maar mooie spullen uit. Real Humans kan gewoon weer in ‘t rijtje Borgen, Forbrydelsen, Bron|Broen.
Worden wij enthousiast van ‘t idee dat we straks samenleven met nauwelijks van mensen te onderscheiden robots die alle klussen voor ons doen waar we zelf geen zin in hebben? Een beetje zoals de Polen, alleen moet je ze dan om de zoveel uur opladen. Zouden we verliefd op ze kunnen worden en ze de vrijheid geven om een eigen leven te leiden? Dat soort vragen dus in Real Humans. Leuk wel.
01 jul 2013
19:36

Voeg reactie toe

CAPTCHA Image[ Vernieuw ]
Poster van Real Humans