Delen op social media
Trailer

Real Humans

7,7
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Geen nieuwe afleveringen, serie is beëindigd.

Info

Bekijk trailer
Koop serie
Looptijd:2012 - 2014 (Beëindigd)
Duur:
Netwerk:SVT1
Real Humans is een Zweedse sciencefictionserie van de zender SVT1. De serie ging in première op 22 januari 2012.

In Real Humans veroveren menselijke robots, zogenaamde hubots, een steeds grotere plaats in de huidige maatschappij. Ze zijn intelligent, gracieus en efficiënt. Niet alleen als personeel zijn ze overal inzetbaar. Naast eenvoudige handelingen kunnen ze ook reanimeren en eerste hulp verlenen. En voor de eenzame avonden zijn er gezelschapshubots. Ook in de seksindustrie weten ze wat van hen verlangd wordt. Terwijl velen deze nieuwe ontwikkeling omarmen en de hubots als werkkrachten, familie of zelfs minnaars in hun hart sluiten, zien anderen de toekomst met angst tegemoet. Wat gebeurt er als de menselijk ogende machines intelligenter blijken? Ook geruchten over zelfstandig opererende groepen hubots, de eerste afrekeningen en wilde groepen die voor elkaar zorgen, jagen de bevolking vrees aan.

Acteurs

Nieuws (2)

Populaire reacties (10)

avatar_gumstarr
01 jul 2013 19:36 -
De tv-industrie in Scandinavië is net de knapzak van Douwe Dabbert; bodemloos en er komen alleen maar mooie spullen uit. Real Humans kan gewoon weer in ‘t rijtje Borgen, Forbrydelsen, Bron|Broen.
Worden wij enthousiast van ‘t idee dat we straks samenleven met nauwelijks van mensen te onderscheiden robots die alle klussen voor ons doen waar we zelf geen zin in hebben? Een beetje zoals de Polen, alleen moet je ze dan om de zoveel uur opladen. Zouden we verliefd op ze kunnen worden en ze de vrijheid geven om een eigen leven te leiden? Dat soort vragen dus in Real Humans. Leuk wel.
Reageer
avatar_deaken
19 aug 2017 21:17 -
Naar ik begrijp komt er ook een seizoen 3 aan. Dus dan is de serie niet beeïndigd.
Reageer
avatar_deaken
13 aug 2014 08:24 -
Seizoen 2 werd wat absurder, maar dat kon ook niet anders, als je op dezelfde toer was doorgegaan als seizoen 1 dan zou het een soap zijn geworden.
Nog steeds een erg leuke serie, wat mij betreft!
Reageer
avatar_ellocin
23 jul 2014 06:52 -
Eerste 3 afleveringen van seizoen 2 gezien, en ik vind het nog steeds erg leuk!
Wellicht anders dan seizoen 1, maar dat is logisch want je kunt immers niet eeuwig doorkabbellen met gezinnetjes met een huishoud hubot.
Reageer
avatar_Ralfsjam
31 mrt 2014 13:00 -
En... klaar! En gelukkig maar! Want het zakte in seizoen toch wel aardig weg in het humoristische, en van het drama bleef weinig meer over. Zeker het tweede deel van dit seizoen was veel huh? en wat? En aardig wat foutjes... Erg jammer. Zoals het er naar uit ziet komt er ook een deel 3, maar of ik daar aan ga beginnen? misschien als ik met flinke griep op bed lig..
Deel 2 kijken? alleen als je echt fan bent, anders laten lopen...

p.s. moet er wel bij zeggen dat het visueel allemaal wel prima was, het was het verhaal en de uitwerking daarvan was het jammer maakte..
Reageer

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Geen, serie is beëindigd.
02x08
19 januari 2014
02x09
26 januari 2014
02x10
2 februari 2014
Seizoen 1
0/10
Seizoen 2
0/10

Recensies (3)

7.5
Real Humans - Seizoen 2
10 aug 2014
"Wanneer gaan we opa opstarten?" Deze vraag zal niet vaak in een Nederlandse huiskamer klinken maar in het Zweden van Real Humans is dit heel gewoon. De vraag klinkt in dit geval in het huisgezin Engman, ook al prominent aanwezig in Real Humans seizoen een. Toen leefde opa Lennart nog, met eerst...
8
Real Humans - Seizoen 1
11 mrt 2013
Je ziet tegenwoordig veel films die suggereren over wat er in de toekomst zou kunnen gebeuren. Of het nu wonen op een andere planeet is of dat we worden getroffen door een natuurramp, er zal wel een gedeeltelijke waarheid in verborgen zitten. Ik ben meestal sceptisch als het om dit soort films...

Video's (2)

Real Humans - Trailer
Geplaatst op 12 maart 2018, 23:56
Real Humans - Trailer
Real Humans Season 1 - Film1 promo
Geplaatst op 24 januari 2014, 14:44
Real Humans Season 1 - Film1 promo

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.
MijnSerie
Gratis in de App Store
Gratis in de Play Store
BekijkBekijk