Reacher

8.1 / 10
50 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Amazon Studios bevestigt bron voor tweede seizoen Reacher

Amazon Studios heeft bevestigd dat seizoen twee van Reacher gebaseerd zal zijn op Bad Luck and Trouble, het elfde boek in de Jack Reacher serie, geschreven door Lee Child.

Met dit nieuws bevestigt Amazon ook dat Maria Sten (Swamp Thing (2019), Channel Zero, foto), in de rol van Frances Neagley, zal terugkeren naar Reacher voor seizoen twee, en de hoofdrol zal spelen tegenover Alan Ritchson.In het tweede seizoen worden leden van Reachers oude militaire eenheid dood gevonden. Reacher heeft maar één ding in zijn hoofd: wraak. Het tweede seizoen van Reacher zal deze herfst beginnen met filmen.

Reacher werd vernieuwd met een tweede seizoen drie dagen na het spannende debuut op Amazon Prime Video. De serie staat in de top vijf van meest bekeken series ooit van Prime Video, zowel in de VS als wereldwijd, met veel fans die alle acht afleveringen verslonden in de eerste 24 uur na de release.

Gebaseerd op de romans van Lee Child, die uitvoerend producent is van de serie, wordt Reacher, met in de hoofdrol Alan Ritchson (Titans (2018), Smallville, foto), geproduceerd door Amazon Studios, Skydance Television, en Paramount Television Studios. Reacher is geschreven voor televisie door de Emmy-genomineerde schrijver Nick Santora, die ook uitvoerend produceert en als showrunner fungeert.Reacher volgt Jack Reacher, een veteraan militaire politie-onderzoeker die nog maar net in het burgerleven is gestapt. Reacher is een zwerver, zonder telefoon en met alleen noodzakelijke spullen als hij door het land reist en de natie verkent die hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave, Georgia, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in twintig jaar. De politie arresteert hem onmiddellijk en ooggetuigen beweren dat Reacher op de plaats van het misdrijf was. Terwijl hij zijn onschuld bewijst, begint zich een diepgewortelde samenzwering af te tekenen, die Reachers scherpe geest en harde vuisten zal vergen. Eén ding is vooral zeker: ze hebben de verkeerde kerel uitgekozen om de schuld op zich te nemen.
Video on youtube
Vorige aflevering
Pie
Pie
01x08
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
19 Mei 2022 11:26 -
Dat is nog eens leuk nieuws. Het eerste seizoen was een zeer aangename verrassing. Ik hoop dat ze dat goede niveau kunnen vasthouden. Ik ga dat heel graag bekijken.
Reageer

Laatste nieuws

Reacher