Reacher

-
50 min
Actie
Volg deze serie
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor Reacher

De serie Reacher, gebaseerd op de boeken van Lee Child, zal in februari 2022 in première gaan bij Amazon.

Het persbericht van Amazon Prime Video luidt al volgt:

Prime Video heeft de officiële trailer en key art vrijgegeven voor de aankomende serie Reacher, met in de hoofdrol Alan Ritchson, dat gebaseerd is op de romans van Lee Child. Alle acht afleveringen van het eerste seizoen van de Amazon Original serie gaan op vrijdag 4 februari 2022 exclusief op Prime Video in première.

11632 Reacher 2

Reacher volgt Jack Reacher, een veteraan militaire politie-onderzoeker die nog maar net in het burgerleven is gestapt. Reacher is een zwerver, zonder telefoon en met alleen noodzakelijke spullen als hij door het land reist en de natie verkent die hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave, Georgia, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in twintig jaar. De politie arresteert hem onmiddellijk en ooggetuigen beweren dat Reacher op de plaats van het misdrijf was. Terwijl hij zijn onschuld bewijst, begint zich een diepgewortelde samenzwering af te tekenen, die Reachers scherpe geest en harde vuisten zal vergen. Eén ding is vooral zeker: ze hebben de verkeerde kerel uitgekozen om de schuld op zich te nemen.Seizoen één van Reacher is gebaseerd op Lee Child's eerste Jack Reacher roman Killing Floor, en is geschreven voor televisie door de Emmy-genomineerde schrijver Nick Santora (Scorpion, Prison Break), die ook uitvoerend produceert en fungeert als showrunner voor de serie als onderdeel van zijn algemene deal met Skydance Television. De cast bestaat verder uit Malcolm Goodwin (iZombie) als Oscar Finlay, Willa Fitzgerald als Roscoe Conklin, Chris Webster (Most Dangerous Game) als KJ, Hugh Thompson als Baker, Maria Sten (Swamp Thing) als Frances Neagley, Harvey Guillén (What We Do in the Shadows) als Jasper, Kristin Kreuk (Smallville) als Charlie, Currie Graham (Murder in the First) als Kliner Sr., Marc Bendavid (Dark Matter) als Hubble, Willie C. Carpenter (Devious Maids) als Mosley, Maxwell Jenkins (Lost in Space (2018)) als Young Reacher, en Bruce McGill als burgemeester Teale. Naast Santora, wordt de serie geproduceerd door Lee Child, Don Granger, en Scott Sullivan, met David Ellison, Dana Goldberg, en Bill Bost voor Skydance.

11632 Reacher 1
11632 reacher 4
11632 reacher 3
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
05 dec 2021 22:17 -
De kritiek van fans van de boeken op de films met Tom Cruise was vooral dat Tom veel te klein was om Reacher te spelen. Die wordt in de boeken namelijk als een grote vent beschreven. Aan de eerste foto te zien hebben ze dat in de serie wel opgelost :-)
Reageer
Reacher