Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Titans acteur gecast als titelrol voor Jack Reacher van Amazon Prime Video

Amazon Studios, Skydance TV and Paramount TV Studios werken aan een nieuwe serie genaamd Jack Reacher. Het is nu bekend wie de titelrol gaat vervullen.

Vorig jaar juli werd aangekondigd dat Amazon Prime Video de serie Jack Reacher heeft besteld. Jack Reacher is gebaseerd op het karakter Jack Reacher uit de internationale bestsellers van Lee Child. Reacher is een veteraan - van 195.58 cm en tussen de 95 en 115 kilo - uit het Amerikaanse leger die onderzoek doet naar verdachte activiteiten die hem vaak in gevaar brengen. De titelrol zal worden vervult door Alan Ritchson (Titans (2018)), die met zijn die 193 centimeter en 106 kilo perfect in het plaatje past.

Nick Santora (Scorpion) heeft de serie geschreven, daarnaast zal hij dienen als showrunner en uitvoerend producent. Het eerste seizoen zal zich focussen op The Killing Floor, het eerste boek van de Jack Reacher boeken. Wanneer de serie in première gaat is nog niet bekend. In de speelfilms, die eerder over het personage werden gemaakt, speelt Tom Cruise de titelrol.


Alan Ritchson
Vorige aflevering
Fly Boy
Fly Boy
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Reacher