Ray Donovan

8.1 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

MijnSerie Podcast: Seizoen 2, aflevering 6

Na een podcast-special uitstapje zijn Mandy en Peter er weer met een reguliere MijnSerie Podcast!

Met uiteraard de serie van de maand, je hoort in het nieuwsoverzicht onder andere in welke nieuwe serie Kiefer Sutherland gaat spelen en hoe de Friends special van HBO Max eruit komt te zien. Verder laten Mandy en Peter hun licht schijnen op de Netflix Top 10 en het aan/uitzetten van de trailers/previews op Netflix. Dit en meer in een gloednieuwe MijnSerie Podcast!

Dus stop even met series kijken en laat je bijpraten door Mandy en Peter in de MijnSerie Podcast!

Luister hieronder naar de Podcast;De volgende aflevering van de MijnSerie Podcast is op zaterdag 28 maart 2020. Tot dan.

De MijnSerie Podcast is ook te beluisteren op Spotify en iTunes, abonneer je op één van deze twee, zo hoef je geen aflevering meer te missen.

Reacties, tips, op- of aanmerkingen zijn altijd welkom op e-mailadres; [email protected]
Vorige aflevering
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
07x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Vandaag, 10:00
Het negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera verschijnt in juni op NPO1 en bij NPO start. Alle tien seizoenen zijn al te zien bij NPO Plus.
Vandaag, 09:00
In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
Gisteren, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
Gisteren, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
Gisteren, 12:00
De Britse misdaadserie White House Farm, met Mark Addy (Game of Thrones) en Stephen Graham (Line of Duty), is vanaf juni te zien bij NPO.
Gisteren, 11:00