Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Ray Donovan blijft nog even langer in New York

Het zesde seizoen heeft nog vier afleveringen te gaan maar Showtime heeft de dramaserie Ray Donovan nu al vernieuwd met een zevende seizoen.

Op 13 januari 2019 zal de laatste aflevering van de Showtime dramaserie Ray Donovan worden uitgezonden, maar het is niet de allerlaatste aflevering. Er komt een zevende seizoen die in het voorjaar van 2019 in de Big Apple in productie zal gaan. In het zevende seizoen zal Ray Donovan nog een jaar in New York blijven.

“Voor onze serie is New York op een creatieve manier opwindend", vertelde showrunner David Hollander vorig jaar toen het nieuws over de verhuizing naar New York City werd aangekondigd. "Mode, media, financiën, theater, cultuur. Het gaat nieuwe uitdagingen met zich meebrengen voor Ray wat nieuwe kansen betekent voor ons als schrijvers."

Showtime heeft niet aangekondigd welke acteurs naast Liev Schreiber zullen terugkeren in het zevende seizoen. Ook hebben ze niet gemeld of het zevende seizoen ook twaalf afleveringen gaat krijgen.

Embed from Getty Images
Liev Schreiber
Vorige aflevering
The Dead
06x12
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_antimidant
22 dec 2018 13:42 -
Tof... Een van de betere series.
Reageer