Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Showtime vernieuwt Ray Donovan met een zesde seizoen

Ray Donovan is aan de Magere Hein van Gecancelde Series ontsnapt, dankzij een complete reboot van de hit-dramaserie van Showtime.

Nog voor de seizoensfinale op 29 oktober 2017 heeft Showtime besloten om de dramaserie Ray Donovan te vernieuwen met een zesde seizoen. Deze vernieuwing heeft Ray Donovan te danken aan een complete reboot van de serie, waarbij er wordt verhuisd van Los Angeles naar New York.

Gary Levine, Showtime Network president van programmering, vertelde over deze vernieuwing: “Ray Donovan bereikte nieuwe hoogtes door de diep emotionele en vernieuwende gebeurtenissen {spoilers} in het vijfde seizoen. We zijn dankbaar dat David Hollander nooit tevreden is met een status quo, en dat zijn creatieve plan om de serie naar new York te verhuizen zijn ongenadige ambities voor de serie reflecteert.”

Showrunner David Hollander vertelde over deze verhuizing en vernieuwing: “Voor onze serie is New York creatief gezien heel spannend. Mode, media, financiën, theater en cultuur. Dat zijn de aankomende nieuwe uitdagingen voor Ray Donovan, wat weer nieuwe kansen biedt aan ons als dramaturgen. Ray ging naar LA om een leven voor zijn gezin en zichzelf op te bouwen. {spoilers} Ray’s carrière heeft een heel andere richting gekregen en hij kijkt naar een plek om zijn leven weer op te bouwen. Ray denkt dat naar New York gaan zijn dochter zal helpen. Maar hij komt erachter dat hij naar New York is gegaan om zichzelf te helpen.”

Het zesde seizoen van Ray Donovan krijgt twaalf afleveringen en zal in de zomer van 2018 te zien zijn bij Showtime. Er is niet aangekondigd dat het zesde seizoen de laatste is, dus de deur staat open voor een zevende seizoen. Op dit moment zijn er vier seizoenen te zien bij Netflix Nederland. Elke week is er een nieuwe aflevering van het vijfde seizoen te zien bij Ziggo Movies en Series XL.

Ben jij blij met de vernieuwing en reboot van Ray Donovan?


Embed from Getty Images
Liev Schreiber
Vorige aflevering
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
07x10
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_JanWillemK
25 okt 2017 14:13 -
Echt geweldig nieuws!
Reageer
avatar_petra1
25 okt 2017 17:06 -
mooi
Reageer
avatar_antimidant
25 okt 2017 19:46 -
Top. Indrukwekkend goede serie....
Reageer
avatar_GoonerJenny
25 okt 2017 20:15 -
Blij mee, blijft een goede serie. Ieder seizoen is anders qua insteek.
Reageer
avatar_4thaarts
31 okt 2017 08:55 -
Afgelopen seizoen maar nauwelijks doorgekomen, te weinig spanning, veel voorspelbare zaken. Had het idee dat dit het laatste seizoen zou zijn maar met een move naar NY lijkt als idee een mooie nieuwe situatie. Nu alleen hopen dat de honkbalknuppel mee verhuist ;)
Reageer
Ray Donovan