Raumpatrouille Orion

7.5 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
7.5 / 10
1seizoenen/7afleveringen/1966 - 2003 
NetwerkNDR
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min19662003 (Beëindigd)
Netwerk:NDR
Raumpatrouille Orion is een Duitse science-fiction serie van de zender NDR. De serie ging in première op 17 september 1966.

Anno 3000 is de Aarde niet langer verdeeld in staten of naties. Er is een wereldregering en de Aarde heeft kolonies in de ruimte. Sterrenschepen doorkruisen het heelal en zijn ook verantwoordelijk voor de beveiliging van de kolonies en de Aarde tegen mogelijke buitenaardse aanvallen. In de eerste aflevering: Gezagvoerder van één van deze sterrenkruisers, de Orion, is Cliff Allister McLane. McLane is een rebel en ondanks zijn bewezen moed in eerdere oorlogen wordt hij na zijn zoveelste rebellendaad door zijn superieuren gestraft en samen met zijn bemanning gedegradeerd tot patrouilledienst.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Raumpatrouille Orion.

Nieuws (1)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
22 feb 2018