Ratched

7.8 / 10
0 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Ratched van Ryan Murphy op Netflix

Netflix heeft de premièredatum voor Ratched van Ryan Murphy bekend gemaakt, de serie verschijnt eind september.

Drie jaar geleden bemachtigde Netflix, na een competitieve strijd met onder andere Hulu en Apple, Ratched van Ryan Murphy. De streamingdienst bestelde gelijk twee seizoen van de serie. Netflix heeft nu een premièredatum bekend gemaakt, het eerste seizoen zal 18 september in première gaan.

Ratched speelt zich in het midden van de 20e eeuw af in Noord-Californië. Mildred Ratched (Sarah Paulson, American Crime Story) krijgt een baan in een psychiatrisch ziekenhuis als verpleegster. De serie volgt de eerste dagen van de verpleegster door de geestelijke gezondheidszorg en haar reis naar hoofdverpleegster en volwaardig monster.


Ratched

Het personage van Sarah Paulson is afkomstig uit het boek One Flew over the Cuckoo’s nest van Ken Kesey uit 1962, die in 1975 al verfilmd werd onder dezelfde naam als het boek. Naast Paulson spelen onder andere Sharon Stone (Mosaic), Cynthia Nixon (Hannibal), Finn Wittrock (American Horror Story). Volgens Murphy: "Een echt moorddadige rij aan talent"
Vorige aflevering
Mildred and Edmund
Mildred and Edmund
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
30 jul 2020 13:36 -
Geweldig. Kijk echt uit naar deze serie.
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03