Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Ransom vernieuwd door Global

De gecancelde CBS dramaserie Ransom is nieuw leven ingeblazen door Global. De productie van het tweede seizoen zal snel van start gaan.

Ransom is ontsnapt aan de klauwen van de Magere Hein van gecancelde series. De internationale coproductie Ransom maakt een wederopstanding door via Global. De gijzel-dramaserie was door CBS en de Duitse RTL eerder dit jaar gecanceld, maar volgens bronnen zorgt Global ervoor, samen met het Franse TF 1, dat Ransom voor nog zeker één seizoen levend blijft.

Het is de bedoeling dat begin juli de opnames van start gaan. Ransom volgt de crisis- en ontvoeringsonderhandelaar Eric Beaumont. Eric begrijpt criminelen beter dan zijzelf doen en gebruikt zijn inzicht in menselijk gedrag om de meest moeilijke ontvoering- en losgeldzaken op te lossen. Desondanks de inzet weigert hij om geweld te gebruiken, zelfs tegen de gevaarlijkste criminelen in de wereld.

Zoals het er nu uitziet gaat het tweede seizoen van Ransom in 2018 van start, maar het is nog wel onduidelijk of er een nieuw Amerikaanse partner gezocht gaat worden. CBS en TF 1 hebben nog niet willen reageren op het nieuws.

Ben jij blij dat Ransom toch nog minstens één seizoen krijgt?


Vorige aflevering
Story for Another Day
Story for Another Day
03x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_sarlottje
30 jun 2017 13:10 -
Wel leuk een tweede seizoen. De serie kijkt lekker weg!
Reageer
avatar_Brandy
30 jun 2017 20:44 -
Helemaal eens met Sarlttje
Reageer
Ransom