Raising Hope

7.4 / 10
21 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
Liesbeth de Raaf geeft "Raising Hope - Seizoen 1" een 7.
Geschreven door Liesbeth de Raaf op 8 mei 2020.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Raising Hope - Seizoen 1

Raising Hope trok mij niet meteen aan. Ik ergerde me aan de naïviteit van Jimmy Chance (Lucas Neff, American Princess) en de demente overgrootmoeder Maw Maw (Cloris Leachman, Malcolm in the Middle) vond ik vaak storend, soms zelfs weerzinwekkend. Naarmate ik de serie vaker zag, begon ik de humor erachter meer te zien. Hoe de familie omgaat met de dementie van Maw Maw is soms heel inventief. Raising Hope begon als een serie die ik keek wanneer het zo uitkwam, maar niet echt volgde. Ik betrapte me erop dat ik er telkens vaker hardop om zat te lachen, zelfs om Jimmy en zijn overgrootmoeder. Zodra het eerste seizoen voor mij beschikbaar werd, ben ik het echt gaan volgen.

Jimmy woont thuis en werkt bij het tuiniersbedrijf van zijn vader Burt Chance (Garret Dillahunt, Fear the Walking Dead) zo kabbelt zijn leven voort met weinig vooruitzicht op een glorieuze toekomst. Op een dag ontmoet hij Lucy Carlyle (Bijou Philips, Bully 2001), waarmee hij een vluggertje heeft in zijn busje op de parkeerplaats voor zijn huis. De volgende dag zitten ze allemaal aan het ontbijt, als er op het nieuws wordt uitgezonden dat Lucy voortvluchtig is. Jimmy's moeder; Virginia Chance (Martha Plimpton, The Real O'Neals) lost het op door Lucy met één klap van een oud televisietoestel bewusteloos te slaan. Lucy wordt uitgeleverd aan de politie en alles lijkt klaar. Niks is echter minder waar. Lucy blijkt zwanger van Jimmy te zijn en wanneer ze bevallen is, eindigt de baby bij de familie Chance. Jimmy blijkt verrassend genoeg over een verantwoordelijkheidsgevoel te beschikken en besluit zijn baby zelf op te voeden. Om te beschikken over een goede verzekering neemt hij een baan bij de lokale supermarkt aan. Bij de supermarkt werkt Sabrina (Shannon Marie Woodward, The Riches), waar Jimmy meteen verliefd op word. Sabrina heeft helaas al een vriend, daarom houdt Jimmy zijn verliefdheid geheim.

© FOX


De demente overgrootmoeder woont bij ze in huis, of eigenlijk woont het hele gezin bij de overgrootmoeder in huis. Het is de grootmoeder van Virginia, dus de overgrootmoeder van Jimmy en de betovergrootmoeder van de pasgeboren baby; Hope. Alleen dat schept al hilarische toestanden, die zelfs geregeld net iets te ver gaan. Het gegeven dat Hopes moeder een moordenares is, geeft uiteraard nog meer ruimte voor grappen. Hope is in het eerste seizoen nog maar een baby, maar speelt toch een grote rol. Van het volgende seizoen verwacht ik dat Jimmy meer zelfvertrouwen krijgt, wat slimmer wordt en misschien zelfs zijn grote liefde Sabrina voor zich weet te winnen.
Volg Raising Hope
Vorige aflevering
The Father Daughter Dance
The Father Daughter Dance
04x22
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

The Haunting - Seizoen 2

8

The Alienist - Seizoen 2

8

The Queen's Gambit - Seizoen 1

9

Chicago Med - Seizoen 5 (DVD)

7.5

24 seizoen 7 t/m 9

8

Het A-woord - Seizoen 1

7.5