Raising Hope

7.4 / 10
21 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Raising Hope krijgt een tweede seizoen

Eerder werden er al afleveringen bij besteld voor het eerste seizoen maar nu is ook het tweede seizoen bevestigd. Dit melde de Amerikaanse zender Fox gisteren. Hoeveel afleveringen het tweede seizoen zal gaan tellen is nog onbekend.

Raising Hope volgt het leven Jimmy Chance. Op 23 jaar oud, is Jimmy nog nergens in zijn leven. Hij verdient geld met het schoonmaken van zwembaden, gaat elke avond uit en woont nog steeds thuis bij zijn ouders. Jimmy's leven neemt een drastische wending wanneer hij Lucy ontmoet. Hij komt er achter dat ze een misdadiger is, maanden later bezoekt hij de gevangenis en komt erachter dat Lucy is bevallen van hun baby. Nu zal hij de baby op moeten opvoeden.
Vorige aflevering
The Father Daughter Dance
The Father Daughter Dance
04x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het elfde, tevens laatste, seizoen van The Walking Dead zal kort na de première bij AMC ook te bekijken bij FOX en Disney+.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ook FOX na ABC, CBS, NBC en The CW het schema aangekondigd voor het herfstseizoen.
Vandaag, 10:00
Syfy heeft de premièredatum van Day Of The Dead bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de horrorserie.
Gisteren, 16:00
Hoewel de productie van het dertiende seizoen van Doctor Who nog bezig is, zijn al wel de eerste beelden gedeeld van het nieuwe seizoen van de Britse sciencefictionserie.
Gisteren, 15:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 14:00
Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Showtime de premièredatum voor het vervolg van Dexter, Dexter: New Blood bekend gemaakt. De serie verschijnt in november.
Gisteren, 13:00