Raising Hope

7.4 / 10
21 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Raising Hope krijgt een tweede seizoen

Eerder werden er al afleveringen bij besteld voor het eerste seizoen maar nu is ook het tweede seizoen bevestigd. Dit melde de Amerikaanse zender Fox gisteren. Hoeveel afleveringen het tweede seizoen zal gaan tellen is nog onbekend.

Raising Hope volgt het leven Jimmy Chance. Op 23 jaar oud, is Jimmy nog nergens in zijn leven. Hij verdient geld met het schoonmaken van zwembaden, gaat elke avond uit en woont nog steeds thuis bij zijn ouders. Jimmy's leven neemt een drastische wending wanneer hij Lucy ontmoet. Hij komt er achter dat ze een misdadiger is, maanden later bezoekt hij de gevangenis en komt erachter dat Lucy is bevallen van hun baby. Nu zal hij de baby op moeten opvoeden.
Vorige aflevering
The Father Daughter Dance
The Father Daughter Dance
04x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Channel 5 en PBS bevestigen dat er een nieuw seizoen van All Creatures Great and Small (2020) , de reboot van de originele serie uit 1978, aankomt.
woensdag, 15:00
2
Nog nooit eerder keken er zoveel mensen naar een aflevering van een HBO Original, als naar de finale afleveringen van het eerste seizoen van The Undoing.
woensdag, 12:00
2
Er zal toch geen nieuw seizoen verschijnen van de Afrikaanse original Queen Sono. De serie werd in april vernieuwd, maar Netflix heeft het besluit nu teruggetrokken.
woensdag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 15:00