Raising Hope

7.4 / 10
21 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Raising Hope gecanceld

Het einde is in zicht voor Raising Hope. FOX heeft bekend gemaakt dat het de serie na vier seizoenen heeft gecanceld en dat de aankomende seizoensfinale ook meteen de seriefinale is. De serie krijgt een dubbele laatste aflevering en dan is het tijd voor de fans om afscheid te nemen van de serie.

De serie van Greg Garcia was de eerste komedie in lange tijd die succesvol was voor FOX. De serie bewees goed op haar plek te zijn na New Girl en was een waardevolle speler in het komedieblok van FOX van afgelopen seizoen. De grote man van FOX, Kevin Reilly, zei het volgende: "het was een leuke en hilarische ervaring om de familie Chance te leren kennen. Wij bedanken de cast en crew die ons vier seizoenen lang hebben laten lachen".

Greg Garcia droeg zijn taken als showrunner vorig seizoen over aan Mike Mariano nadat hij vertrok naar CBS. Fans hoeven volgens Mariano niet bang te zijn dat de serie niet goed afgesloten wordt: "wij hadden al plannen gemaakt mocht dit vierde seizoen het laatste zijn en wij hopen dat de fans zullen genieten van de manier hoe wij besloten hebben om afscheid te nemen van de familie Chance en Natesville".
Vorige aflevering
The Father Daughter Dance
04x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
10 mrt 2014 23:17 -
Als Raising Hope renewed zou worden dan kregen al mn favorite series van FOX een nieuw seizoen. Niet dus. Heel erg jammer maar genoeg afleveringen om terug te kijken.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Vandaag, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Vandaag, 13:00
1
Het eerste seizoen van Reverie van Mickey Fischer en met Sarah Shahi in de hoofdrol is binnenkort te zien op Ziggo.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56