Raising Dion

7.8 / 10
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Raising Dion krijgt tweede seizoen bij Netflix

Raising Dion is een Amerikaanse superheldenserie van Netflix. Het eerste seizoen is te bekijken sinds 4 oktober 2019.

Het superheldendrama Raising Dion gaat over een alleenstaande moeder, gespeeld door Alisha Wainwright, die ontdekt dat haar 8-jarige zoontje Dion over meerdere wisselende superkrachten beschikt. Samen met Pat (Jason Ritter), een vriend van haar overleden man, probeert ze Dion te beschermen tegen de mogelijk kwaadwillende buitenwereld.

Raising Dion is gebaseerd op het gelijknamige comic book van Dennis Liu en bewerkt door Michael B. Jordan. Dion (Ja'Siah Young) begint steeds meer mysterieuze krachten te ontwikkelen, waar hij zelf nog amper raad mee weet. De overheid maakt ondertussen jacht op hem.

Video on youtube


Raising Dion is door Netflix verlengd met een tweede seizoen. In de laatste dagen van 2019 werd bekend dat de serie in de Verenigde Staten tot de best bekeken series van het jaar behoorde. Het tweede seizoen van Raising Dion zal uit acht afleveringen van een uur bestaan. Dat is afwijkend van het eerste seizoen. Dat bestond uit negen afleveringen, met wisselende lengtes van 38 tot 50 minuten. De productie van het tweede seizoen gaat binnenkort van start.
Vorige aflevering
ISSUE #208: Who You Are
ISSUE #208: Who You Are
02x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Raising Dion