Raising Dion

7.8 / 10
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Geen derde seizoen voor Raising Dion

Het opvoeden van de jonge Dion Warren is gestrand. Raising Dion zal geen derde seizoen gaan krijgen.

Het tweede seizoen ging op 1 februari van start bij Netflix en daar blijft het dan ook bij. Raising Dion zal geen derde seizoen gaan krijgen. The Raising Dion met onder andere Alisha Wainwright, Ja'Siah Young, Jazmyn Simon, Sammi Haney, Jason Ritter, Griffin Robert Faulkner en Ali Ahn is een superheldenheldenserie. Het verhaal volgt Nicole (Wainwright) en haar zoon Dion (Young) nadat de jongen verschillende mysterieuze, superheld-achtige vaardigheden begint te vertonen.

Het tweede seizoen begint twee jaar na de nederlaag van de Crooked Man (Ritter). Dion blijft zijn krachten aanscherpen met de steun van zijn moeder en Tevin (Flynn), zijn Biona-trainer die Nicole's aandacht trekt. Nadat hij bevriend is geraakt met de nieuwe student Brayden (Faulkner) - een mede-powerkind - ontvouwen zich een reeks alarmerende gebeurtenissen en ontdekt Dion dat het gevaar nog steeds op de loer ligt. Door kronkels en bochten te navigeren en bezoekers te verrassen, moeten Dion en Nicole opnieuw zegevieren - niet alleen om zichzelf te redden, maar de hele stad Atlanta.

De serie was gebaseerd op het stripboek uit 2015 en een korte film met dezelfde naam door Dennis Liu. Carol Barbee bewerkte de strip voor televisie, produceerde de serie en trad op als showrunner.

Ondanks dat hij goed scoort in de ranglijst van de streamer (het tweede seizoen werd in de eerste 26 dagen meer dan 108,75 miljoen uur bekeken), liet co-ster Haney weten dat de serie was geannuleerd. Hij schreef: Triest om te zeggen dat Raising Dion is GECANCELD. Bedankt voor alle geweldige steun die we hebben gekregen van al onze geweldige fans! Seizoen twee was een succes, gelijk aan seizoen één, zelfs als je alleen maar kijkt naar hoeveel mensen het allemaal hebben bekeken en een seizoen drie wilden!

Video on youtube
Vorige aflevering
ISSUE #208: Who You Are
ISSUE #208: Who You Are
02x08
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
29 apr 2022 15:25 -
Hoe kan je in godsnaam een serie cancellen met zulke goede cijfers?
Het jammere is dat Netflix meestal niet de reden opgeeft waarom een serie gecanceld word.
Reageer
avatar_Payaso
30 apr 2022 00:24 -
Beetje jammer weer dit..
Reageer
Raising Dion