Raising Dion

7.8 / 10
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Raising Dion, tweede seizoen heeft startdatum en poster

Netflix heeft een startdatum in februari aangekondigd voor seizoen twee van de serie Raising Dion. De streamingdienst heeft ook een poster vrijgegeven.

Raising Dion, met onder andere Alisha Wainwright, Ja'Siah Young, Jazmyn Simon, Sammi Haney en Jason Ritter, volgt een moeder en haar zoon, Dion. De jongen ontwikkelde superheldachtige krachten na de dood van haar man en hun leven werd nog ingewikkelder. Het eerste seizoen werd uitgebracht in oktober 2019.

Netflix heeft in een persbericht meer onthuld over de terugkeer van de serie.

Raising Dion volgt het verhaal van Nicole (Alisha Wainwright) en haar zoon Dion (Ja'Siah Young) nadat Dion verschillende mysterieuze, superheld-achtige capaciteiten begint te ontwikkelen. Twee jaar na het verslaan van de Crooked Man (Jason Ritter), volgt seizoen twee Dion terwijl hij zijn krachten blijft verbeteren met de steun van zijn moeder en Tevin (Rome Flynn), zijn Biona-trainer die Nicole's aandacht trekt. Nadat hij bevriend is geraakt met de nieuwe student Brayden (Griffin Robert Faulkner) - een mede-powerkind - ontvouwen zich een reeks alarmerende gebeurtenissen, en Dion ontdekt dat het gevaar nog steeds op de loer ligt. Terwijl ze navigeren door gevaarlijke situaties, en verrast worden door onverwachte bezoekers, moeten Dion en Nicole opnieuw zegevieren. Niet alleen om zichzelf te redden, maar de hele stad Atlanta.'

Raising Dion keert op 1 februari 2022 terug bij Netflix.

11626 RD
Vorige aflevering
ISSUE #109: Storm Killer
ISSUE #109: Storm Killer
01x09
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Raising Dion