Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Ragnarok krijgt tweede seizoen op Netflix

Sinds januari is seizoen één van Ragnarok te bekijken op Netflix, de streamingdienst heeft bevestigd dat er een tweede seizoen aankomt.

Afgelopen januari ging de Noorse dramaserie Ragnarok in première op Netflix. Er is nog geen exacte premièredatum voor het tweede seizoen, daarnaast is het ook nog niet bekend hoeveel afleveringen het volgende seizoen krijgt. Het eerste seizoen bestond uit zes afleveringen. In de Noorse mythologie betekent Ragnarök/Ragnarok: ‘lot van de heersende machten’, wat ook wel ondergang van de goden en de wereld betekent.

In Ragnarok staat het kleine fictieve stadje Edda centraal. Er ontstaan steeds extreme weersomstandigheden en de inwoners van het stadje worden gedwongen te reageren op de klimaatveranderingen. De wereld verandert en sommigen beweren dat we op weg zijn naar een nieuwe Ragnarok. Tenzij iemand op tijd ingrijpt.
Vorige aflevering
Ragnarok
Ragnarok
03x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
05 maa 2020 01:49 - 22 sep 2021 04:49
Ik heb het eerste seizoen gevolgd. Ik houd niet zoveel van YA en ook heldenseries kijk ik zelden maar deze serie vond ik prima. Heb er met plezier naar gekeken.
Reageer
avatar_BlackBiker
06 maa 2020 13:28 -
Inderdaad een leuke serie. Neemt de tijd om het verhaal te vertellen en kaart het milieu aan zonder daar gelijk heel belerend over te doen. Het past fijn in het verhaal. Laat dat tweede seizoen maar komen!
Reageer
Ragnarok