Ragnarok

7.5 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Ragnarok krijgt tweede seizoen op Netflix

Sinds januari is seizoen één van Ragnarok te bekijken op Netflix, de streamingdienst heeft bevestigd dat er een tweede seizoen aankomt.

Afgelopen januari ging de Noorse dramaserie Ragnarok in première op Netflix. Er is nog geen exacte premièredatum voor het tweede seizoen, daarnaast is het ook nog niet bekend hoeveel afleveringen het volgende seizoen krijgt. Het eerste seizoen bestond uit zes afleveringen. In de Noorse mythologie betekent Ragnarök/Ragnarok: ‘lot van de heersende machten’, wat ook wel ondergang van de goden en de wereld betekent.

In Ragnarok staat het kleine fictieve stadje Edda centraal. Er ontstaan steeds extreme weersomstandigheden en de inwoners van het stadje worden gedwongen te reageren op de klimaatveranderingen. De wereld verandert en sommigen beweren dat we op weg zijn naar een nieuwe Ragnarok. Tenzij iemand op tijd ingrijpt.
Vorige aflevering
Yes, We Love This Country
Yes, We Love This Country
01x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_eagleye
05 mrt 2020 01:49 -
Ik heb het eerste seizoen gevolgd. Ik houd niet zoveel van YA en ook heldenseries kijk ik zelden maar deze serie vond ik prima. Heb er met plezier naar gekeken.
Reageer
avatar_BlackBiker
06 mrt 2020 13:28 -
Inderdaad een leuke serie. Neemt de tijd om het verhaal te vertellen en kaart het milieu aan zonder daar gelijk heel belerend over te doen. Het past fijn in het verhaal. Laat dat tweede seizoen maar komen!
Reageer

Laatste nieuws

OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
Gisteren, 12:00
Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
zaterdag, 14:00
1
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
zaterdag, 13:00
1
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
zaterdag, 10:00
1
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
zaterdag, 09:00