Ragnarok

7.5 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix-dramaserie Ragnarok krijgt datum en teaser

Ragnarok is een nieuwe Noorse dramaserie van Netflix. De serie heeft een premièredatum en een teaser gekregen.

In de Noorse mythologie betekent Ragnarök of Ragnarok het ‘lot van de heersende machten’, wat historisch gereduceerd werd tot ‘ondergang van de goden’. Het gaat om een reeks rampzalige gebeurtenissen die een compleet nieuw tijdperk inluiden. In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen.

De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. Mensen maken lange periodes van droogte door. De winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen ook sterke uitbarstingen van kou. In alle opzichten extreme weersomstandigheden. De wereld verandert en sommigen beweren dat we op weg zijn naar een nieuw Ragnarok. Tenzij iemand op tijd ingrijpt.

Netflix heeft de eerste beelden van de serie beschikbaar gesteld. De dramaserie Ragnarok is gerealiseerd door Adam Price, de maker van de hitserie Borgen. De serie is te bekijken vanaf 31 januari 2020.

Vorige aflevering
Yes, We Love This Country
01x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een WhatsApp-spel. We geven er twee weg. Doe mee en maak kans op deze leuke online games!
Vandaag, 15:00
Acteur Idris Elba sprak zich eerder al uit over een film over de Britse detectiveserie Luther, nu hint hij weer naar een mogelijke film.
Vandaag, 13:00
1
Netflix Nederland & België heeft via een trailer de nieuwe lanceerdatum van de interactive special van Unbreakable Kimmy Schmidt bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Alle seizoenen van de Amerikaanse misdaadserie Dexter zijn nu exclusief te bekijken op Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
2
Netflix heeft toch een zesde seizoen van The Crown aangekondigd, het aankomende vijfde seizoen zou eigenlijk de laatste zijn geweest.
Vandaag, 09:00