Ragnarok

-
60 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix-dramaserie Ragnarok krijgt datum en teaser

Ragnarok is een nieuwe Noorse dramaserie van Netflix. De serie heeft een premièredatum en een teaser gekregen.

In de Noorse mythologie betekent Ragnarök of Ragnarok het ‘lot van de heersende machten’, wat historisch gereduceerd werd tot ‘ondergang van de goden’. Het gaat om een reeks rampzalige gebeurtenissen die een compleet nieuw tijdperk inluiden. In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen.

De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. Mensen maken lange periodes van droogte door. De winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen ook sterke uitbarstingen van kou. In alle opzichten extreme weersomstandigheden. De wereld verandert en sommigen beweren dat we op weg zijn naar een nieuw Ragnarok. Tenzij iemand op tijd ingrijpt.

Netflix heeft de eerste beelden van de serie beschikbaar gesteld. De dramaserie Ragnarok is gerealiseerd door Adam Price, de maker van de hitserie Borgen. De serie is te bekijken vanaf 31 januari 2020.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De 26ste Screen Actors Guild Awards worden op 19 januari 2020 uitgereikt. Maar eerst werden op 11 december de nominaties bekend gemaakt.
Gisteren, 23:26
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het veertiende seizoen van Supernatural. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Manifest. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:02
Spinning Out is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van Netflix. De serie is bedacht door Samantha Stratton (Mr. Mercedes).
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Supergirl is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW, die ook te zien is bij Netflix. De serie ging in première in 2015.
Gisteren, 10:00