Ragdoll

-
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

AMC heeft premièredatum aangekondigd voor Ragdoll

Ragdoll komt volgende maand naar AMC+. De streamingdienst key art vrijgegeven voor de nieuwe thrillerserie.

Lucy Hale, Henry Lloyd-Hughes en Thalissa Teixeira spelen een hoofdrol in Ragdoll. Het eerste seizoen met zes afleveringen draait om de moorden op zes mensen.

AMC heeft in een persbericht meer onthuld over de aankomende thriller.

AMC+ heeft vandaag de officiële trailer (niet beschikbaar in Nederland) en key art vrijgegeven voor de langverwachte, duister geestige en fantasierijke seriemoordenaarthriller, Ragdoll, met in de hoofdrollen Henry Lloyd-Hughes (Killing Eve), Thalissa Teixeira (The Musketeers) en Lucy Hale (Pretty Little Liars). Van de bekroonde producenten van Killing Eve gaat de zesdelige AMC+ Original-serie op donderdag 11 november exclusief in première op AMC+, met elke donderdag nieuwe afleveringen.

11503 Ragdoll

Zes mensen zijn vermoord, uiteengereten en weer vastgenaaid in de vorm van één grotesk lichaam en hangt aan het plafond van een flatgebouw in Londen - bijgenaamd de Ragdoll. Toegewezen aan de schokkende zaak zijn de onlangs herstelde DS Nathan Rose (Lloyd-Hughes); zijn beste vriend en baas, inspecteur Emily Baxter (Teixeira); en de nieuwe rekruut van de eenheid, DC Lake Edmunds (Hale). De 'Ragdoll Killer' treitert de politie door hen een lijst te sturen van zijn volgende slachtoffers, met Rose's naam ertussen. En om die slachtoffers te beschermen komen onze helden al snel onder intensief publiek toezicht te staan. Ragdoll is een gruwelijk fantasierijke seriemoordenaar-thriller en legt de fascinerende maar gebrekkige vriendschap vast tussen mensen die worstelen met de gevolgen van institutionalisering en trauma.

11503 Rag a
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
15 okt 2021 11:09 -
Klinkt erg goed! Die gaat op de lijst. Wordt nog druk zo :-)
Reageer

Laatste nieuws

Ragdoll