Quiz me Quick

8,0 / 10
45 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Quiz me Quick

Vanaf 17 december is het eerste seizoen van Quiz me Quick verkrijgbaar op dvd. MijnSerie geeft maar liefst 3 exemplaren weg.

Hoe kun je winnen?
Simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage.

Eerste seizoen Quiz me Quick
QUIZ ME QUICK is een tiendelige fictiereeks en vertelt het verhaal van vijf ambitieuze quizzers op zoek naar eeuwige roem. Hun plan is om zich te kwalificeren voor de belangrijkste quiz in Vlaanderen, de Superprestige. Om zich hiervoor te plaatsen moeten ze op andere quizzen de broodnodige punten behalen. Al gauw blijkt dat die tocht veel zwaarder is dan ze eerst dachten. Ze komen in onverwachte situaties terecht waar ze zich met al hun weetjes niet meteen uit kunnen redden...
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij : Lumière
Acteurs : Dirk van Dijck, Jos Verbist, Wietse Tanghe, Tom Audenaert
Taal : Nederlands
Audio : Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 29.99
Koop deze serie

Trailer Quiz me Quick:

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Quiz me Quick. Wat is geen titel van een aflevering in het eerste seizoen?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_redsu
17 dec 2012 11:56 -
Deze serie ken ik niet,ik ben benieuwd
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Vandaag, 09:00
Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Gisteren, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
zaterdag, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
zaterdag, 12:00