Queer Eye

8.6 / 10
45 min
Reality
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Queer Eye in maart bij Netflix

De startdatum van het derde seizoen van Queer Eye is bekend gemaakt door Netflix.

De Fab Five keren op 15 maart terug voor het vervolg van de remake van de succesvolle Bravo-show. In Queer Eye gaan de vijf homoseksuele experts aan de slag om het leven van iemand een makeover te geven, gefocust op de kledingkast, voeding, lifestyle, interieur en kapsel.

De serie Queer Eye vaart op het stereotype dat homo's meer stijl en smaak hebben en de gemiddelde heteroman nog in een berenvel rondloopt. Elk lid van de Fab Five heeft een specialisme. De blonde Bobby geeft het interieur een metamorfose, modeontwerper Tan probeert elke kandidaat het belang te laten inzien van een kast vol kleurige overhemden met korte mouwen en de extraverte Jonathan ('verzorging') leert mannen die nog nooit een pot dagcrème hebben vastgehouden nieuwe woorden, zoals 'hydrateren' en 'pommade'.

Vorige aflevering
Farm to Able
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

CBS heeft aangekondigd welke series van start zullen gaan in januari 2020. Er zijn nieuwe series maar ook series die afscheid zullen nemen in 2020.
Gisteren, 12:02
Het tiende seizoen van Larry Davids komedieserie Curb Your Enthusiasm zal in januari 2020 van start gaan bij HBO, heeft acteur Jeff Garlin gemeld.
Gisteren, 11:00
You is een Amerikaanse dramaserie van de zender Lifetime. De serie is hier te zien bij Netflix. De serie ging in première in september 2018. Er komt binnenkort een tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
1
Titans (2018) is een Amerikaanse superheldenserie van DC Universe. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.
Gisteren, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:04
Voor de 45ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. Het is de tweede keer dat E! de prijsuitreiking uitzond. In 2018 nam E! de Awards over van CBS.
maandag, 11:00