Queen Sugar

8.2 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Allerlaatste zevende seizoen voor Queen Sugar

De familie Bordelon keert terug voor een laatste seizoen in 2022. OWN heeft de dramaserie Queen Sugar vernieuwd met een zevende en laatste seizoen.

Het verhaal, gebaseerd op de roman van Natalie Baszile, speelt zich af in de fictieve stad Saint Josephine in Louisiana. Het vertelt de levens en liefdes van de vervreemde broers en zussen van de Bordelon familie die proberen de familiesuikerrietboerderij te redden, na een familietragedie. In het zesde seizoen vindt de familie Bordelon hun leven terug na de pandemie. Terwijl Ralph Angel (Siriboe) en Darla (Lawson) de komst van hun nieuwe baby plannen, blijft Nova (Wesley) zich uitspreken tegen politieke corruptie en staat Charley (Gardner) voor een leven veranderende beslissing.

De cast bestaat onder andere uit Rutina Wesley, Dawn-Lyen Gardner, Kofi Siriboe, Nicholas Ashe, Tina Lifford, Omar J. Dorsey, Ethan Hutchison, Bianca Lawson en Tammy Townsend met terugkerende Paula Jai ​​Parker, Marquis Rodriguez, McKinley Freeman en Erika Ashley.

"Voor alles is er een seizoen. En mijn productiepartner Paul Garnes en ik hebben zeven prachtige seizoenen achter de rug bij het maken van Queen Sugar met een opmerkelijke cast en crew, naast onze partners bij OWN en Warner Bros. Television', vertelde serie-maakster Ava DuVernay. “Het schrijven en produceren van zeven seizoenen van een modern drama rond een zwarte familie is een radicale daad in onze branche en een triomf die elke hoop die ik koesterde ver overtrof. Nu heb ik sterk het gevoel dat het verhaal, dat begon als een zonsopgang van een suggestie van Oprah, klaar is voor zijn zonsondergang als een volledig gerealiseerde droom. Queen Sugar is één van de ware geneugten van mijn carrière geweest en mijn dankbaarheid is groot en grenzeloos."

Het zesde seizoen van Queen Sugar, uitgezonden op dinsdagavond, heeft een gemiddelde van 636.000 kijkers in de live+dezelfde dag (inclusief alle DVR-weergave tot 03:00 uur). Vergeleken met seizoen vijf is dat één procent minder kijkers.

Vorige aflevering
And You Would Be One Of Them
And You Would Be One Of Them
06x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Queen Sugar