Queen Sugar

8.1 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor zesde seizoen Queen Sugar

OWN heeft de premièredatum van het zesde seizoen van Queen Sugar bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse dramaserie.

Queen Sugar werd begin dit jaar vroegtijdig vernieuwd met een zesde seizoen. Een maand voor de première van het vijfde seizoen kondigde OWN al een zesde aan. Nu is de tijd aangebroken dat het zesde seizoen in première gaat. De eerste aflevering van het zesde seizoen wordt 7 september uitgezonden bij OWN.

Bij de aankondiging van de premièredatum heeft het netwerk ook de eerste beelden van het seizoen gedeeld. Queen Sugar volgt het leven van twee zussen, Nova en Charley Bordelon. De laatste verhuist met haar tienerzoon Micah naar hartje Louisiana om de erfenis te claimen van haar onlangs overleden vader, een 800 hectare grote suikerriet plantage.

Vorige aflevering
And Dream With Them Deeply
06x02
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 14:00
De leukste website van Nederland, MijnSerie.nl, is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Vandaag, 12:00
Emily Deschanel is gecast voor Devil in Ohio-serie gebaseerd op suspensethriller van Daria Polatin.
Vandaag, 11:00
Talon's gevecht is bijna voorbij. The Outpost krijgt geen vijfde seizoen van The CW, de allerlaatste aflevering zal op 7 oktober worden uitgezonden.
Vandaag, 10:00
Het filmen begint volgend jaar en Wilderness zal in 2023 exclusief op Prime Video te zien zijn in meer dan 240 landen en gebieden.
Gisteren, 14:00
Je wilt misschien wel uit het Arconia-gebouw blijven. Hulu heeft Only Murders in the Building vernieuw met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
1