Queen Sono

6.7 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Toch geen vernieuwing voor Queen Sono

Er zal toch geen nieuw seizoen verschijnen van de Afrikaanse original Queen Sono. De serie werd in april vernieuwd, maar Netflix heeft het besluit nu teruggetrokken.

Er zal geen nieuw seizoen verschijnen van Queen Sono, die eind februari in première ging. In april vernieuwde Netflix de serie met een tweede seizoen. Dat besluit is nu teruggetrokken, de serie is gecanceld door Netflix. De streamingdienst heeft geen reden gegeven voor het besluit. Queen Sono was de eerste Afrikaanse original van Netflix.

Mede-bedenker en regisseur Kagiso Lediga zei het volgende over het beëindigen van de serie. "We schreven een prachtig verhaal dat het hele continent overspande, maar helaas kon dit niet in deze huidige moeilijke tijden worden uitgevoerd."De serie draait om een hoog opgeleide Zuid-Afrikaanse spion (Pearl Thusi, Quantico). Ze krijgt te maken met veranderende relaties in haar persoonlijke leven terwijl ze haar meest gevaarlijke missie tot nu toe op zich neemt.
Vorige aflevering
State of Emergency
State of Emergency
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Vandaag, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
Vandaag, 13:00
5
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Amazon prime Video heeft de rechten bemachtigd van de thrillerserie Cruel Summer. Dat betekend dat de thrillerserie zal verschijnen op het streamingplatform.
Vandaag, 09:00
1
De Amerikaanse dramedyserie Insecure zal later dit jaar worden beëindigd met het vorig jaar aangekondigde vijfde seizoen.
Gisteren, 16:00
Het achtste, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Homeland zal in februari verschijnen op Netflix.
Gisteren, 15:00