Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer en foto's beschikbaar voor Bridgerton spinoff Queen Charlotte

De eerste trailer voor Bridgerton prequel spinoff Queen Charlotte: A Bridgerton Story is gedeeld door Netflix.

De serie van Shonda Rhimes volgt Queen Charlotte's opkomst naar bekendheid en macht. Centraal staat hoe het huwelijk van de jonge koningin (India Amarteifio) met koning George (Corey Mylchreest) zowel een groot liefdesverhaal als een maatschappelijke verschuiving teweegbracht, waardoor de wereld van de Ton ontstond die de personages in Bridgerton erven.

13280 Queen Charlotte foto 3

Ook Golda Rosheuvel (de oudere Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) en Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) hernemen hun rollen uit Bridgerton in deze serie, samen met Michelle Fairley als Prinses Augusta, Corey Mylchreest als Young King George en Arsema Thomas als Young Agatha Danbury. De cast wordt gecompleteerd door Sam Clemmett als Young Brimsley, Freddie Dennis als Reynolds, Richard Cunningham als Lord Bute, Tunji Kasim als Adolphus, Rob Maloney als de Royal Doctor, Cyril Nri als Lord Danbury en Hugh Sachs als Brimsley (ouder).

De trailer laat zien dat drama, liefde en frustratie in het verschiet liggen. Alle zes afleveringen komen uit op donderdag 4 mei.

Nieuw vrijgegeven foto's staan hieronder.

13280 Queen Charlotte foto 1

13280 Queen Charlotte foto 3

13280 Queen Charlotte foto 4

13280 Queen Charlotte foto 5

13280 Queen Charlotte foto 6
Video on youtube
Vorige aflevering
Crown Jewels
Crown Jewels
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Queen Charlotte: A Bridgerton Story