Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Psych zal eindigen met het achtste seizoen

USA heeft vandaag aangekondigd dat de komedie Psych woensdag 26 maart zal eindigen met het achtste seizoen. Na de laatste aflevering zal de één uur durende Psych After Show uitgezonden worden. Hierin is onder andere een Q&A te zien met de gehele cast en bedenker Steve Franks in een studio met publiek in Los Angeles.

Na acht buitengewone seizoenen, met daarin de 100e aflevering, een twee uur durende musical, en talloze hommages aan de jaren '80 sluiten de faux paranormale detective Shawn Spencer en zijn beste vriend, Burton 'Gus' Guster) eindelijk de duren van hun Psych kantoor. Ook Corbin Bernsen, Maggie Lawson, Timothy Omundson en Kirsten Nelson zijn te zien in de onconventionele serie van Universal Cable Productions.

"Psych heeft een onuitwisbare indruk op het televisielandschap gemaakt, met een uniek merk komedie," zegt Chris McCumber, voorzitter van USA Network. "Het laatste seizoen viert de iconische personages die deze show zo geliefd hebben gemaakt. En hoewel de serie in maart zal eindigen geloof ik niet dat we het laatste van Shawn en Gus hebben gehoord".

De Psych After Show is een interactieve special met de sterren en bedenker van de langlopende serie. De after show, geproduceerd door Wilshire Studios, viert Psychs acht seizoenen met favoriete fragmenten, een Q&A met het publiek en nooit eerder vertoonde beelden.
Vorige aflevering
The Break Up
The Break Up
08x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
08 feb 2014 01:15 -
Heel er jammer maar we wisten het al een beetje eigenlijk. Één van de leukste comedyseries van de afgelopen jaren.
Reageer
Psych