Project Greenlight

-
60 min
Reality
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

HBO stopt met Project Greenlight

In 2005 werd Project Greenlight nog nieuw lezen ingeblazen door HBO, maar nu is het echt over. De serie stopt na seizoen 4. Matt Damon heeft dit nieuws bevestigd tijdens een interview. Dit is de tweede keer dat de serie gecanceld wordt. De eerst keer was in 2005 toen de serie werd gecanceld na seizoen 3.

Maar misschien komt er toch nog een vijfde seizoen ergens anders: "Ik hou van de reeks en ik denk dat we ook echt goed bezig zijn met dit project. Ik ga het oordeel van HBO niet in twijfel trekken, want ze doen geweldig werk, maar we moeten voor Project Greenlight een nieuwe thuis vinden”, aldus Damon. “Volgens mij zou Greenlight Project het uitstekend doen op streaming services zoals Netflix of Amazon."

Hoop je dat Project Greenlight voor een tweede keer wordt gered uit de klauwen van de Magere Hein van gecancelde series?


Matt Damon en Ben Affleck
Vorige aflevering
Hug and Release
Hug and Release
04x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_CC11
29 jul 2016 12:01 -
Hoe enthousiast ze zelf ook mogen zijn, dit is waarschijnlijk één van de slechts bekeken reality series uit de geschiedenis.
Als ik zie op IMDB dat er op 14 jaar tijd toch wel 649 kijkers een score hebben gegeven en er op mijnserie.nl toch ook 2 kijkers al dan niet fan van deze serie zijn, dan zit je echt wel voor een heel klein publiek te werken.
Een verhuis naar Netflix of Amazon zoals ze zelf suggereren gaat de stand van zaken volgens mij dan ook niet omkeren.
Het doet me enkel vermoeden dat de heren Affleck en Damon hier in het verleden vooral zelf (veel) geld ingestopt hebben en het hele project gewoon niet leefbaar is.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2