Project Blue Book

7.7 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Project Blue Book krijgt tweede seizoen bij History

Project Blue Book is een Amerikaanse dramaserie van de zender History, die op 8 januari 2019 van start is gegaan.

History heeft nu al besloten dat er een tweede seizoen komt van tien afleveringen. Project Blue Book gaat over waargebeurde, door US Air Force gesponsorde onderzoeken naar UFO-gerelateerde verschijnselen uit de periode 1947 - 1970. Project Blue Book is een project van A + E Studios en producent Robert Zemeckis. De uitzendingen trekken gemiddeld 3,4 miljoen kijkers.

De hoofdrol in de serie is voor dr. J. Allen Hynek (Aidan Gillen), een briljante universiteitsprofessor die wordt aangenomen door de Amerikaanse luchtmacht. Hij leidt de clandestiene operatie Project Blue Book die duizenden gevallen onderzoekt. Meer dan 700 daarvan blijven tot op de dag van vandaag onopgelost. Elke aflevering verdiept zich in feitelijke casusbestanden waarin UFO-theorieën worden gecombineerd met authentieke historische gebeurtenissen in een van de meest mysterieuze tijdperken uit de geschiedenis van de Verenigde Staten.

Vorige aflevering
Operation Mainbrace
Operation Mainbrace
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_relietje
21 feb 2019 19:29 -
Leuke serie, die je aan het nadenken zet. Ik heb een paar afleveringen gezien en ik vind het weer eens wat anders dan die high-tech series van de laatste tijd. Aanrader dus voor de liefhebbers van S.F.
Reageer
Project Blue Book