Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Kijktip van de Week! Prison Break

Voor vele fans komt er eindelijk een eind aan het lange wachten. De terugkeer van Prison Break is over enkele dagen een feit. Vele kunnen niet wachten om te zien hoe het is vergaan met de broers Michael Scofield (Wentworth Miller) en Lincoln Burrows (Dominic Purcell). In 2015 liet FOX weten dat de hitserie Prison Break een vervolg zou krijgen in de vorm van een miniserie.

In de maanden die daarop volgden bleef het redelijk stil, tot in 2016 bekend werd dat Prison Break een internationaal tintje krijgt. In maart 2016 werd er bekendgemaakt welke acteurs er zullen terugkeren en welk verhaal de revival van prison Break krijgt.

Daarna kwam er een nieuwe poster en het nieuws dat het vijfde seizoen van Prison Break geen tien, maar slechts negen afleveringen krijgt. Het laatste nieuws dat de fans voorgeschoteld kregen was dat Prison Break ook in Nederland op FOX uitgezonden gaat worden, slechts 24 uur na de uitzending in Amerika.

Video on youtube


Prison Break was oorspronkelijk bedoeld als een dertiendelige serie, maar dankzij de geweldige kijkcijfers, gemiddeld 10 miljoen, en de populariteit van de serie kreeg het eerste seizoen negen afleveringen extra. Het tweede seizoen behaald gemiddeld 9,3 miljoen kijkers, in het derde seizoen gingen de kijkcijfers al langzaam naar beneden met gemiddeld 7,5 miljoen kijkers. En toen het vierde seizoen uiteindelijk niet meer dan 4 miljoen kijkers binnen haalde werd de serie gecanceld door FOX. Maar de roep om een vervolg bleef groot.

En dan nu, na al het nieuws wat de fan maar een beetje warm kon houden, is het eindelijk zover. Het vijfde seizoen van Prison Break staat op het punt om van start te gaan. De rollen zijn inmiddels omgedraaid bij de broers, waarbij nu Michael gevangen is genomen en Lincoln hem zal moeten bevrijden. Mocht je nog niets of niet alles van Prison Break hebben gezien, op Netflix zijn de eerste vier seizoenen te zien.

Prison Break is vanaf dinsdag 4 april 2017 te zien bij FOX en vanaf 5 april bij FOX NL, ga jij kijken?


Wentworth Miller en Dominic Purcell
Vorige aflevering
Behind the Eyes
Behind the Eyes
05x09
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
30 maa 2017 12:39 -
Geweldige serie! Ik kijk uit naar het vervolg
Reageer
avatar_RLS90
30 maa 2017 16:13 -
Hooggespannen verwachtingen! Ik hoop dat het weer zo goed wordt als seizoen 1-2!
Reageer
Prison Break