Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Prison Break ook op FOX Nederland

Eén dag na Amerika is Prison Break ook te zien in Nederland.

Voor de fans duurde het nieuwe seizoen van Prison Break veel te lang. Na al het nieuws over de terugkeer van de populaire misdaad-/dramaserie van FOX konden de Prison Break fans niet wachten. Nu is het bijna zover, op 4 april gaat het vijfde seizoen van start bij FOX in Amerika.

En er is goed nieuws voor de Nederlandse en Vlaamse (mochten ze FOX kunnen ontvangen in Vlaanderen) fans van Prison Break. Slechts 24 uur na uitzending in Amerika gaat FOX Nederland de serie uitzenden. Dat betekent dat op elke woensdag vanaf 5 april om 21.00 de serie uitgezonden wordt.

Het vijfde seizoen werd in 2015 officieel aangekondigd en krijgt negen afleveringen. De cast uit de eerste vier seizoenen, die vanaf 2005 tot en met 2009 te zien waren, zal weer te zien zijn. Dat zijn onder andere Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callie en Robert Knepper.

In het vijfde seizoen zijn de rollen omgedraaid het is nu Michael (Wentworth Miller), die helemaal niet dood is, die vast zit in een gevangenis in Jemen. En nu plant zijn broer Lincoln Burrows (Dominic Purcell) een grootste ontsnapping samen met Sara (Sarah Wayne Callies), Fernando (Amaury Nolasco) en C-Note (Rockmond Dunbar).

Via welke FOX ga jij Prison Break kijken? Via Fox Amerika of kun je geduldig 24 uur wachten en kijk je via FOXNL?


Video on youtube
Vorige aflevering
Behind the Eyes
Behind the Eyes
05x09
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Prison Break