Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Terugkeer van Prison Break korter

Uitvoerend producent Paul T. Scheuring heeft aangekondigd dat de terugkeer van Prison Break niet tien afleveringen gaat krijgen, maar ‘slechts’ negen afleveringen. Dit is gedaan om het schema van beide hoofdrolspelers Miller en Purcell tegemoet te komen en ook de rest van de zeer drukke cast, waaronder Sarah Wayne Callies, die nu te zien is in Colony van USA Network.

Scheuring vertelde: “Ik had een erg langdradige routekaart geschreven voor tien afleveringen. We hebben gewoon niet genoeg tijd voor tien uur, we hebben dus twee afleveringen samengevoegd tot één.”

Het vierde seizoen van de uitbraakserie Prison Break eindigde in mei 2009 en in 2015 lieten Wentworth Miller en Dominic Purcell weten dat ze wel oren hadden naar een nieuw seizoen. Dat bericht werd in juni 2015 officieel bekend gemaakt. Fox zou een nieuw vijfde seizoen gaan maken als miniserie van tien afleveringen.

Het nieuwe vijfde seizoen zal op 4 april 2017 van start gaan bij FOX. En ja, Michael schijnt nog heel erg levend te zijn.

Had jij liever tien afleveringen gezien, of maakt het je niets uit? Zolang het vijfde seizoen van Prison Break er maar komt?

Vorige aflevering
Behind the Eyes
Behind the Eyes
05x09
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_sarlottje
16 jan 2017 11:48 -
Keek de serie toch al niet. Is het de moeite waard??
Reageer
avatar_anonymous
16 jan 2017 12:35
Ja vind ik wel. Ik ben al ooit eerder aan de serie begonnen en toen pakte hij me niet. Vorig jaar nog eens opnieuw begonnen (via Netflix) en toen zat ik er meteen in. Alle seizoenen en de film gekeken. Erg mooie serie, spannend en hij zit geniaal in elkaar. Soms een romantisch of dramatisch moment, maar vooral erg spannend.
Reageer
avatar_eentje
16 jan 2017 22:20
De orginele serie wel 1 seizoen vond ik persoonlijk minder en heb ik me doorheeb moeten bijten verder een geweldige serie zeker toen ze tijd
Reageer
avatar_ddaan
16 jan 2017 12:36 -
@Sarlottje , zeker de moeite waard! Alleen over dit seizoen ben ik nog wat sceptisch. Een leuke serie die naar een aantal jaar terug komt.. Hebben we vaker gezien en liep uit op een fiasco.
Reageer
avatar_sarlottje
16 jan 2017 12:39
Dan ga ik het maar eens proberen!
Reageer
avatar_shijk
23 jan 2017 16:22 -
Vond het ook een goede serie, al had van mij seizoen 4 niet gehoeven.. (die was echt een stuk minder).
Reageer
Prison Break