Pretty Little Liars

8.4 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8.5
anonymous geeft "Pretty Little Liars - Seizoen 4 (Eerste deel)" een 8.5.
Geschreven door anonymous op 23 Oktober 2013.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Pretty Little Liars - Seizoen 4 (Eerste deel)

De wederkeer van sterfgevAllen, wAnhoop, en de liArs!

Na een pauze van vier maanden, keren onze vier favoriete leugenaars, Spencer (Troian Bellisario, Lauren), Hanna (Ashley Benson, Days of Our Lives), Aria (Lucy Hale, Privileged), en Emily (Shay Mitchell, Aaron Stone), eindelijk terug op onze schermen. Seizoen 4A van Pretty Little Liars, gebasseerd op de boeken van Sara Shepard, begon op 11 juni en heeft recentelijk haar mid-season finale uitgezonden.

Maar eerst, waar heeft seizoen drie ons gelaten? Seizoen 3B bracht het verhaal van A's marteling nog verder en het introduceerde de nieuwe en mysterieuze Red Coat die de Liars ook lijkt te stalken. Red Coat haar motieven zijn nog onduidelijk zelfs nadat ze de Liars heeft gered van de brandende hut in het bos. En natuurlijk eindigde de laatste scène met de vier Liars en Mona Vanderwaal (Janel Parrish, Heroes) die een grote vondst deden in de kofferbak van Detective Wildens (Bryce Johnson, Death Valley) lang verloren politie auto.

Na vier maanden vol met spanning komen we er eindelijk achter wat er nou in de auto lag: Detective Wilden zijn levenloze lichaam. Dit seizoen zal een nieuw licht werpen op een paar brandende vragen maar helaas zullen er zelfs meer vragen bijkomen. Het verhaal draait nu vooral om Wildens dood en hoe dit de meiden beïnvloed; dit garandeert een paar super spannende momenten. Natuurlijk gaat het verhaal over hoe A de meiden aan het kwellen is door, en gaan de meiden verder met het uit proberen te vinden wie A nou daadwerkelijk is. De show slaat een nieuwe weg in waardoor de serie spannend en nieuw blijft; A bedreigt niet meer alleen de Liars, ook de ouder van de meiden worden aangevallen door A. Niemand is veilig!

En dan is Red Coat er ook nog. Wie is zij en wat is zij van plan? En de grote vraag is natuurlijk of zij iets te maken heeft met Alisons (Sasha Pieterse, Heroes) verdwijning, de dood van Wilden, en A's grote plan. Niet al deze vragen worden beantwoord in seizoen 4A maar we zullen wel veel nieuwe informatie en hints krijgen die ons verder helpen met het zoeken naar de antwoorden.

Ik kan je een ding beloven: de mid-season finale eindigt groots en is de oorzaak van de vele theorieën die de gemoederen goed bezig houden! Ook worden er nieuwe personages geïntroduceerd die het verhaal nog spannender maken, maar we moeten de personages die plotseling nog belangrijker worden niet vergeten: we zijn nog lang niet klaar met Ezra Fitz (Ian Harding, Hollywood Is Like High School with Money) en CeCe Drake (Vanessa Ray, Suits).

Het eerste deel van het seizoen leeft zeker op naar de verwachtingen en zal de fans in wanhoop vol valse hoop en vele vragen achterlaten. De acteurs zijn geweldig, het script is goed geschreven, en de spanning is letterlijk om te snijden. Pretty Little Liars zendt de Halloween special uit op 22 oktober en dan duurt het nog maar een paar maanden totdat de show terugkomt met het tweede deel van het seizoen.

Tot dan, 'two can keep a secret, if one of them is dead'.
Volg Pretty Little Liars
Vorige aflevering
Til DeAth Do Us PArt
Til DeAth Do Us PArt
07x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
23 apr 2015 07:55 -
I LOVE PRITTY LITTLE LAIRS
Reageer
Pretty Little Liars