Pretty Little Liars

8.4 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Pretty Dirty Secrets - Aflevering 1 van de webisodes

Om de tijd tussen de mid-season zomer finale en de speciale halloween aflevering te overbruggen komt Pretty Little Liars met de online serie Pretty Dirty Secrets. Deze webisodes die elke dinsdag zullen verschijnen zijn vrij kort, geven zo nu en dan verborgen aanwijzingen en laten zien wat je kunt verwachten in deel 2 van seizoen 3.

De afleveringen zijn officieel alleen te zien door inwoners van Amerika, maar gelukkig hebben we de hand weten te leggen op de beelden van de eerste aflevering van de webisodes van Pretty Dirty Secrets. Het duurt slechts 1 minuut en 6 seconden, maar enjoy!

Aflevering 1, Webisode Pretty Dirty Secrets
Vorige aflevering
Til DeAth Do Us PArt
Til DeAth Do Us PArt
07x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
Vandaag, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
Vandaag, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
Vandaag, 12:00
De Britse misdaadserie White House Farm, met Mark Addy (Game of Thrones) en Stephen Graham (Line of Duty), is vanaf juni te zien bij NPO.
Vandaag, 11:00
Het derde seizoen van de dramatische sciencefictionserie The Handmaid's Tale verschijnt binnenkort ook bij Ziggo.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse komedieserie P-Valley, met onder andere Elarica Johnson en Brandee Evans, gaat in juli in première op Starz.
Vandaag, 09:00