Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Kijktip van de Week! Pretty Little Liars

Of de fans van Pretty Little Liars uiteindelijk te weten zullen komen wie nu al die tijd A is geweest, kunnen we nog niet zeggen, maar op 20 juni komt er een eind aan Pretty Little Liars.

Aankomende week gaat seizoen 7B van start bij Freeform en daarna is het afgelopen. A zal wel/niet bekend worden gemaakt en de mooie kleine leugenaars kunnen stoppen met liegen. Er wordt gezegd dat de identiteit van A bekend gemaakt wordt, maar niets is zeker in serieland. Op MijnSerie zijn maar liefst tien recensies geschreven over de Freeform-serie die vanaf 2010 de gemoederen behoorlijk heeft bezig gehouden.Pretty Little Liars is gebaseerd op de zestiendelige boekenreeks van Sara Shepard. De serie loopt niet synchroon met de boeken, waarvan er inmiddels acht delen zijn vertaald in het Nederlands. In de serie volgen we vier vriendinnen uit het fictieve stadje Rosewood. Aria (Lucy Hale), Emily (Shay Mitchell), Hanna (Ashley Benson) en Spencer (Troian Bellisario) zijn samen met hun Queen Bee Alison (Sasha Pieterse) onafscheidelijk. Als Alison op een avond plotseling verdwijnt, valt de groep uit elkaar. Een jaar later ontvangen Aria, Hanna, Spencer en Emily vreemde berichten van iemand die zichzelf 'A' noemt. A weet al hun geheimen en dreigt om hun levens tot een ware hel te maken. Terwijl ze proberen om een zo normaal mogelijk leven te leiden, ontrafelen ze steeds meer over Alisons mysterieuze verdwijning en zetten ze alles op alles om A te ontmaskeren.

Vanaf het eerste seizoen gaan de kijkcijfers zeker en gestaag naar beneden. Het eerste seizoen begon met 2,87 miljoen kijkers, het zesde seizoen had er nog 1,72 miljoen over. Maar het bleef voor Freeform een serie die steevast in de top vijf voorkwam van best bekeken Freeform-series. Er wordt inmiddels druk gespeculeerd of Pretty Little Liars snel terug zal keren en of de serie een we-leven-nog-lang-en-gelukkig einde verdient. Op 20 juni zal de kijker hopelijk voldoende antwoorden krijgen op de prangende vragen die Pretty Little Liars al jaren oproept.

Pretty Little Liars seizoen 7B was vanaf dinsdag 18 april te zien bij Freefrom en is vanaf maandag 24 april te zien bij Netflix.


(vLnR) Lucy Hale, Troian Bellisario, Sasha Pieterse, Shay Mitchell en Ashley Benson
Vorige aflevering
Til Death Do Us Part
07x20
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reactie's geplaatst
MijnSerie
Gratis in de App Store
Gratis in de Play Store
BekijkBekijk